12 May 2009

Οι επικίνδυνοι αντίπαλοι και τα στοιχήματα

Μπορεί ο Σάκης να βρίσκεται με τον αέρα του νικητή, ωστόσο τα περισσότερα γραφεία στοιχημάτων να φέρνουν δεύτερο το ''This our night'', ενώ στη λίστα του Google έρχεται τρίτο στην αναζήτηση. Στην πρώτη θέση εδώ και καιρό φιγουράρει η Νορβηγία και ο Alexander Rybak με το ''Fairytale'', που έχει απόδοση 1,60 με 1,90.

Η Νορβηγία έχει κερδίσει δύο φορές τον διαγωνισμό στο παρελθόν, τη μία το 1985 και την άλλη το 1995.

Στους πιο επικίνδυνους αντιπάλους μας, πλην της Νορβηγίας, συγκαταλέγονται το Αζερμπαϊτζάν (στη δεύτερη μόλις συμμετοχή του στον διαγωνισμό με τους Aysel and Arash και το ''Always''), η Μεγάλη Βρετανία (που κατεβαίνει φέτος με το βαρύ της πυροβολικό, τουτέστιν τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ να υπογράφει μουσικά τη μπαλάντα ''My time''), η Τουρκία (με τη Χαντισέ και το ''Dum tek tek'', που έχει γίνει ήδη σουξέ στην Ελλάδα), το Μαυροβούνιο (με το ''Just get of my life'' από την Andrea Demirovic), η Ισπανία (με το ''La noche es para mi'' και την Soraya Arnelas) και η Σουηδία (με τη Malena Ernman και το ''La Voix'').

Όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τα γραφεία στοιχημάτων, αλλά είναι γνωστό ότι στη Eurovision τα στοιχήματα δεν πέφτουν πάντα μέσα και οι εκπλήξεις και οι ανατροπές είναι σύνηθες φαινόμενο.
Τον Σάκη Ρουβά στα φωνητικά θα συνοδεύει ο Αλεξ Παναγής και θα χορέψουν μαζί του οι χορευτές: Νίκος Μαριάνος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Άννα Αντερσον και Άννα Νίλσον.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον ημιτελικό της 14ης Μαΐου και εμφανίζεται στην 13η θέση. Στον ίδιο ημιτελικό συμμετέχουν οι χώρες: Κροατία, Ιρλανδία, Λετονία, Σερβία, Πολωνία, Νορβηγία, Κύπρος, Σλοβακία, Δανία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Λιθουανία, Μολδαβία, Αλβανία, Ουκρανία, Εσθονία, Ολλανδία.





ΤΑ ΝΕΑ

No comments:

Post a Comment