15 May 2009

Ο Σάκης «πέταξε» στον τελικό

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν χθες οι Ελληνες φαν της Eurovision την τελική επιλογή των χωρών που προκρίνονται στον τελικό της διοργάνωσης και θα μεταδώσει η ΝΕΤ αύριο στις 22.00, αφού στη χώρα μας αντιστοιχούσε ο τελευταίος φάκελος.
Η βραδιά ήταν τελικά του Σάκη Ρουβά, αφού κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Ολυμπιακή Αρένα της Μόσχας.

Η 13η θέση, λοιπόν, που κληρώθηκε για να εμφανιστεί η χώρα μας, αποδείχτηκε κάθε άλλο παρά γρουσούζικη και το «This is our night» σε στίχους των Craig Potreils και Cameron Giles-Webb, μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και σκηνοθετική επιμέλεια Φωκά Ευαγγελινού ιδανικό για να χαρίσουν στην Ελλάδα την πρόκριση.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά δεν τα κατάφερε η Κύπρος με την Χριστίνα Μεταξά, η οποία είχε πολύ καλή εμφάνιση και μια όμορφη μπαλάντα.

Μαζί με την Ελλάδα στο τελικό πέρασαν και οι χώρες: Αζερμπαϊτζάν, Κροατία, Ουκρανία, Λιθουανία, Αλβανία, Μολδαβία, Δανία, Εσθονία, Νορβηγία, που θα διαγωνιστούν με τις Τουρκία, Σουηδία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Μάλτα, Φινλανδία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Αρμενία, Ισλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Αγγλία, Ισπανία.



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

No comments:

Post a Comment