11 May 2009

Οι οπαδοί της Τσέλσι στο πλευρό του Σάκη!

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο Σάκης Ρουβάς στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον τίτλο της φετινής Γιουροβίζιον! Για την ακρίβεια, όχι έναν αλλά χιλιάδες.

Οργισμένοι φίλαθλοι της Τσέλσι ετοιμάζονται ξεκινήσουν διαδικτυακή καμπάνια κατά του τραγουδιού της Νορβηγίας, που αποτελεί το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού, για να εκδικηθούν τον διαιτητή Οβρεμπο που στέρησε από την ομάδα τους τη συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ηδη οι οπαδοί των «μπλε» παροτρύνουν τους Βρετανούς να μη δώσουν καμία ψήφο στον Αλεξάντερ Ρίμπακ και τον τραγούδι του «Fairytale». «Εκλεψαν από την Τσέλσι την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ας τους κλέψουμε κι εμείς το τρόπαιο της Γιουροβίζιον!» γράφουν στα fora.

Στο μεταξύ, οι οργισμένες αντιδράσεις του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο δεύτερο ημιτελικό των Λονδρέζων με τη Μπαρτσελόνα, ενέπνευσαν τη δημιουργία παιχνιδιού στο Ιντερνετ που κάνει θραύση. Σκοπός είναι να βοηθήσει τον… Didier DrogBaby να πετύχεις τον κινούμενο στόχο στο (φαλακρό) κεφάλι του διαιτητή Οβρεμπο!




e-tipos.com

No comments:

Post a Comment