29 Mar 2006

Ο ΣΑΚΗΣ ΣΤΑ ΑΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ

Ας κάνουμε μια σύντομη ανάλυση της χθεσινής εμφάνισης του Σάκη στα Αρίων για όσους δεν την είδαν η ακόμη και αν την είδαν...

Ο Σάκης εμφανίστηκε χθες στις 9 και 20 περίπου με μια mercedes με οδηγό και την Κάτια Ζυγούλη μαζί του. Στην τηλεόραση βέβαια δεν φαίνονταν οι αφίξεις των τραγουδιστών και γενικότερα των καλεσμένων αλλά η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες που ήρθαν πριν το Σάκη δεν υπήρχε κανείς της security εκεί κοντά να τους..."προφυλάξει" παρόλο που τα συνεργεία της τηλεόρασης - η του σταρ πιο συγκεκριμένα - και πολλά παιδιά που περίμεναν να τους δουν ήταν εκεί. Αποτέλεσμα? Οι δημοσιογράφοι να τους κρατάνε εκεί για συνέντευξη με το "έτσι θέλω" και διάφορα παιδιά να στέκονται στην ουρά για να πάρουν αυτόγραφο με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός...Όταν όμως ήρθε ο Σάκης - είχαν βέβαια ηρεμήσει τα πράγματα μιας που οι περισσότεροι είχαν ήδη έρθει και η εκδήλωση είχε ξεκινήσει περίμεναν απ’ έξω 4 security και γύρω στους 20 φωτογράφους μαζί με κάμερες και έγινε χαμός. Τα κορίτσια πήγαιναν να βγάλουν φωτογραφίες και να τον πλησιάσουν οι φωτογράφοι να τον φωτογραφήσουν και οι κάμερες να αποθανατίσουν τον...πανικό!

Η αλήθεια είναι πως άργησε να έρθει - κάτι που το έχουμε συνηθίσει πλέον - ενώ βγαίνοντας από το αυτοκίνητο περίμενε να βγει η Ζυγούλη και να πάνε μέσα χεράκι - χεράκι βάζοντας φωτιά στους δημοσιογράφους για ερωτήσεις του στυλ "θα πεις ένα ερωτικό τραγούδι σε ποια το αφιερώνεις?" κλπ χωρίς όμως να απαντήσει σε τίποτα απλά χαμογελούσε. Ακουστήκαν επίσης και κάποια..."σχόλια" για την Ζυγούλη "ποικίλων" απόψεων...!

Όσον αφορά τώρα την εκδήλωση ο Σάκης κέρδισε 2 βραβεία του καλυτέρου ποπ δίσκου και του καλύτερου ποπ τραγουδιστή! Με λίγα λόγια ο...βασιλιάς της ποπ κατηγορίας αφού κέρδισε τα δυο πιο σημαντικά βραβεία της κατηγορίας του. Μάλιστα το βραβείο του ποπ δίσκου δεν το περίμενε κάτι που φάνηκε απο την αντίδραση του!

Επίσης τραγούδησε για πρώτη φορά ένα καινούριο του τραγούδι απο τα 3 που θα περιλαμβάνονται στο cd που θα κυκλοφορήσει μέσα Απριλίου το "χωρίς καρδιά" που αποτελεί διασκευή ενός παλαιότερου ξένου κομματιού.

Πλακά είχε επίσης ο Μιτσικώστας που ανάμεσα σε άλλα σχόλια είπε στον Αλιάγα μιας που ήταν εκεί η Κάτια να παρουσιάσει εκείνος τη Eurovision με τη Μενούνος για να μην έχουν προβλήματα....(και όποιος κατάλαβε...κατάλαβε!)
Έγραψε η: Christina__

No comments:

Post a Comment