29 Mar 2006

Τα αποτελέσματα των Βραβείων Αρίων!

H Πέγκυ Ζήνα θριάμβευσε στα "Αρίων"

Γιάννης Πλούταρχος, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Αντώνης Ρέμος επίσης ανήκουν στους μεγάλους νικητές.

Συνθέτες
O "δημιουργός του 2005" ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους, αφού τα δύο σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς, αυτά για την τραγουδίστρια και τον τραγουδιστή της χρονιάς πήγαν στην Πέγκυ Ζήνα και τον Αντώνη Ρέμο, για τους τελευταίους τους δίσκους που υπογράφει ο ίδιος εξ' ολοκλήρου. Πρωταγωνιστής και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο pop τραγούδι και το soundtrack της χρονιάς, αλλά και ο Φοίβος, που, με το "Κερνάω" του Θάνου Πετρέλη, αναδείχτηκε νικητής στις κατηγορίες "λαϊκό τραγούδι" και "τραγούδι της χρονιάς". Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το ότι οι δημιουργοί του "My Number One", που έφερε την Ελλάδα στην πρώτη θέση της Eurovision, Χρήστος Δάντης και Ναταλία Γερμανού, δεν παρέλαβαν κανένα βραβείο, παρόλο που είχαν αρκετές υποψηφιότητες.

Ερμηνευτές
Θριαμβεύτρια της βραδιάς η Πέγκυ Ζήνα, που βραβεύτηκε ως η "καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια" αλλά και η "τραγουδίστρια της χρονιάς", επικρατώντας έναντι μερικών από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες stars και έλαμψε με την τουαλέτα της αλλά και την a capella ερμηνεία της στο "Νόημα". Τρία βραβεία συγκέντρωσε ο Γιάννης Πλούταρχος, μεταξύ των οποίων και αυτό για το "δίσκο της χρονιάς". Από δύο βραβεία πήραν στο σπίτι τους οι Σάκης Ρουβάς, Φίλιππος Πλιάτσικας και Ελένη Τσαλιγοπούλου, ενώ Ραλλία Χρηστίδου, Έλενα Παπαρίζου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Δημήτρης Κοργιαλάς και Αντώνης Ρέμος περιλαμβάνονται στους καλλιτέχνες που παρέλαβαν από ένα βραβείο.

Live εμφανίσεις
Η Βανέσα Αδαμοπούλου ξεχώρισε για την άνετη εμφάνισή της κατά την παραλαβή των βραβείων αλλά και για την άνετα sexy εμφάνισή της κατά την παρουσίαση του "Πάνω Στην Τρέλα Μου". Στις ευχάριστες εκπλήξεις περιλαμβάνονται το show του team του "Στο Παρά Πέντε" αλλά και η ερμηνεία του "My Way" του Frank Sinatra από τον Θέμη Αδαμαντίδη, με τον Νίκο Αλιάγα να συνοδεύει τραγουδώντας στα γαλλικά και τον Βασίλη Σαλέα στο κλαρίνο. Στο show της απονομής, ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του κομμάτι-διασκευή στο "A Blower's Daughter" του Damien Rice με τίτλο "Χωρίς Καρδιά", ενώ και η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε -επίσης για πρώτη φορά- το πρώτο single του επερχόμενου νέου album της, "Υπάρχει Λόγος".

Ατάκες
Την απορία της για την απουσία πολλών καλλιτεχνών εξέφρασε η Κατερίνα Στανίση, ενώ ο Θοδωρής Μανίκας δήλωσε πως "μόνο αν έχεις... γιατρό και αστυνομία δικαιούσαι να λείπεις από μία εκδήλωση στην οποία βραβεύεσαι" - την ατάκα αυτή μνημόνευσε λίγο αργότερα ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όσο για την Έλενα Ακρίτα, εκείνη εξέφρασε την απογοήτευση και το θυμό της για τις απουσίες των καλλιτεχνών και έφυγε από το Μέγαρο Μουσικής λίγα λεπτά μετά το τέλος της απονομής. Από τους νικητές απουσίαζαν οι Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Φοίβος, Θάνος Πετρέλης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Περάκης, Νάμα και Χειμερινοί Κολυμβητές.

No comments:

Post a Comment