20 Mar 2006

Συνεντευξη τυπου: Η Μαρία και ο Σάκης για τη Eurovision

Την πρώτη επίσημη κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα οι δύο παρουσιαστές της Eurovision, Σάκης Ρουβάς και Μαρία Μενούνος. Ο Σάκης και η Μαρία, με πολύ κέφι και χαμόγελα, μίλησαν τόσο για τη Eurovision όσο και για την Άννα Βίσση, ενώ η Μαρία Μενούνος, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της που βρίσκεται στην Αθήνα, μας έδωσε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε καλύτερα. Τους δύο λαμπερούς παρουσιαστές καλωσόρισε ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιώργος Χουλιάρας, ο οποίος αναφερόμενος στη συνεδρίαση της EBU και των αρχηγών των αποστολών, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, είπε, πως όλοι είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι, οι προετοιμασίες βαίνουν καλώς και η ΕΡΤ υπόσχεται ένα πολύ όμορφο θέαμα. Όσον αφορά την παρουσίαση του Ημιτελικού και του Τελικού της Eurovision της Αθήνας, ο κ. Χουλιάρας, τόνισε, πως θα ξεφεύγει από την κλασική παρουσίαση ενός show και η Μαρία και ο Σάκης μας ετοιμάζουν μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Θυμίζουμε, ότι αύριο, οι δύο παρουσιαστές, θα πραγματοποιήσουν την κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Ημιτελικό και τον Τελικό της Eurovision της Αθήνας.


Ικανοποίηση και χαμόγελα

Πανέμορφη και χαμογελαστή, η Μαρία αποκάλυψε πως αισθάνεται πολύ περήφανη που θα παρουσιάσει τη Eurovision, ενώ μας είπε, πως χάρηκε πολύ που γνώρισε από κοντά τον Σάκη. Ακόμα, εξομολογήθηκε, πως η παρουσία της στη Eurovision είναι η μεγαλύτερη χαρά για τους γονείς της, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν για την πρόταση της ΕΡΤ. Μάλιστα, αποκάλυψε, πως δεν τους είπε από την αρχή ότι είπε το "ναι", γιατί από τη χαρά τους θα το έλεγαν παντού, πριν ανακοινωθεί επίσημα. Χαρακτηριστικά, τόνισε πως για τους γονείς της, η παρουσία της στη Eurovision της Αθήνας δε συγκρίνεται ούτε με την κατάκτηση 10 Όσκαρ!

Επίσης, εξέφρασε τη χαρά της που γνώρισε από κοντά την Άννα Βίσση, την οποία αγαπά πολύ και αποκάλυψε, πως πάντα έχει μαζί της τα τραγούδια της Ελληνίδας σταρ.

Μιλώντας για τον εαυτό της, η όμορφη παρουσιάστρια της Eurovision αποκάλυψε πως στην καθημερινή της ζωή είναι πολύ απλή, ενώ ασχολείται με φιλανθρωπίες. Επίσης, δήλωσε την επιθυμία να πάρει συνέντευξη από την Άννα Βίσση.

Από την πλευρά του, ο λαμπερός Σάκης Ρουβάς, είπε πως ενθουσιάστηκε πολύ που είδε τη Μαρία να χορεύει τόσο καλό τσιφτετέλι!

Ακόμα, τόνισε ότι το "Everything" είναι ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι και ο τρόπος που το ερμηνεύει η Άννα Βίσση εξαιρετικός. Για αυτό και όπως είπε, είναι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Σχετικά με την επιλογή της Μαρίας Μενούνος ως συμπαρουσιάστρια, ο Σάκης είπε πως η ΕΡΤ δε θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη επιλογή.

Την Κυριακή το βράδυ οι δύο παρουσιαστές της Eurovision διασκέδασαν στο κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση. Εκεί ήταν και οι αρχηγοί των αποστολών των ξένων χωρών, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την Ελληνίδα σταρ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Νάνα Μούσχουρη

Για τη χθεσινή βραδιά η Μαρία Μενούνος, είπε πως πέρασε υπέροχα, χόρεψε και τραγούδησε έτσι όπως δεν έχει χορέψει και τραγουδήσει για χρόνια.

Οι αρχηγοί των αποστολών των ξένων χωρών παρέδωσαν σήμερα τους φακέλους με τις υποψηφιότητες τους, ενώ ξεναγήθηκαν στο ΟΑΚΑ.


www.ert.gr

No comments:

Post a Comment