23 Sept 2005

Sakis news

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για την αυριανή φιλανθρωπική συναυλία που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, η χωρητικότητα του οποίου φτάνει τα 20.000 άτομα. Πρόκειται, όπως γράφαμε και χθες, για τη μεγαλύτερη παραγωγή που στήθηκε ποτέ για Έλληνα καλλιτέχνη, με το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό stage αλλά και special visual effects, ειδικό εξοπλισμό και οθόνες που ήρθαν από το εξωτερικό ειδικά για τη συναυλία του Σάκη.

Λίγο πριν την πρώτη μεγάλη συναυλία του στην Αθήνα (θα ακολουθήσει και δεύτερη, στην Πάτρα, την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου) ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τη ζωή του στο Los Angeles, τις συναυλίες του αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια, σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί αποκλειστικά στο OK της ερχόμενης Δευτέρας.

Σχετικά με την απουσία του στο Los Angeles, όπου ζει μόνιμα τους τελευταίους μήνες, ο Σάκης δήλωσε πως θέλει συνεχώς να γίνεται καλύτερος, γι' αυτό και παρακολουθεί συνεχώς μαθήματα μουσικής και υποκριτικής.



Όσο για τις δύο φιλανθρωπικές συναυλίες-υπερπαραγωγές που θα παρουσιάσει, ο Σάκης είπε πως είναι κάτι που ήθελε εδώ και πολλά χρόνια να κάνει, αφού τα παιδιά τού έχουν προσφέρει πολλά και ήθελε πάντα να τους τα ανταποδώσει με κάποιον τρόπο. Οι συναυλίες αυτές, όπως είπε ο ίδιος, θα είναι και οι δύο μοναδικές live εμφανίσεις του στην Ελλάδα για φέτος, ενώ μέσα στο 2006 ενδέχεται να πραγματοποιήσει κάποιες εμφανίσεις.

Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί? Έχει σκοπό να κυκλοφορήσει νέο album άμεσα? Οι απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις έρχονται δια στόματος του ίδιου του Σάκη, αποκλειστικά στο OK, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 17:00 το απόγευμα!

Συντονιστείτε στους MAD δέκτες σας για ένα OK γεμάτο Σάκη!

No comments:

Post a Comment