5 Sept 2005

Oι συναυλιες του Σακη

To mad.tv έμαθε αποκλειστικές πληροφορίες για τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που θα δώσει ο Σάκης Ρουβάς στην Αθήνα, στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Όπως γράφαμε αποκλειστικά και στα τέλη του Ιουλίου, με αφορμή την απονομή πλατινένιου δίσκου για το τελευταίο του album, "Σ'έχω ερωτευθεί", που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Ρουβάς θα επιστρέψει για λίγες μέρες στην Ελλάδα, όπου θα δώσει και δύο μεγάλες φιλανθρωπικές συναυλίες (τα αρχικά plans για τρεις συναυλίες άλλαξαν), στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Η συναυλία στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, ένα στάδιο με χωρητικότητα 20.000 ατόμων. Για τη μία και μοναδική εμφάνισή του στην Αθήνα ο Σάκης προετοιμάζει ένα μεγάλο show, με εντυπωσιακά special visual effects και video walls που θα έρθουν ειδικά για τη συναυλία από το εξωτερικό. Τις χορογραφίες του show θα επιμελήθει ο μόνιμος συνεργάτης του Σάκη, Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, από τα Virgin Megastores, Metropolis, PMW, Alexi Andrioti Accessories, Ticket House και Ticket Shop. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Ειδικό Ολυμπιακό Χωριό.

Stay tuned στο mad.tv για περισσότερα αποκλειστικά νέα-και, don't forget, το νέο video του Σάκη, για το τραγούδι "Χίλια Μίλια", έρχεται σύντομα στους MAD δέκτες σας...




www.mad.gr


No comments:

Post a Comment