4 Sept 2005

Η απονομη, το νεο κλιπ και οι συναυλιες!

Το mad.tv έμαθε αποκλειστικά νέα για την απονομή πλατινένιου δίσκου στον Σάκη Ρουβά και άλλα νέα του popstar!

Όπως έχουμε ξαναγράψει, το τελευταίο album του Σάκη Ρουβά, "Σ' έχω ερωτευθεί", βαδίζει γοργά προς τις πλατινένιες πωλήσεις, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως, ενώ διανύει την 20η εβδομάδα κυκλοφορίας του, βρίσκεται στα 10 πιο εμπορικά ελληνικά albums! Είναι, λοιπόν, ζήτημα ημερών να χαρακτηριστεί πλατινένιο το album, γι' αυτό και η σχετική απονομή έχει ήδη προγραμματιστεί.

Όπως μάθαμε αποκλειστικά, η απονομή πλατινένιου δίσκου στον Σάκη αλλά και τους συντελεστές του album (Στέφανος Κορκολής, Λάκης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κοργιαλάς, Ευη Δρούτσα, Μάριος Ψιμόπουλος, Ρεβέκκα Ρούσση, Γιώργος Παυριανός και πολλοί άλλοι) θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ο χώρος που θα φιλοξενήσει την απονομή-το mad.tv έχει τα μάτια και τα αυτιά του ανοιχτά!

Εντωμεταξύ, σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας το ολοκαίνουργιο video-clip του Σάκη Ρουβά, αυτό για το τραγούδι "Χίλια Μίλια", που θα είναι το τρίτο single από το "Σ' έχω ερωτευθεί", μετά το ομώνυμο και το "Να Μ' Αγαπάς". Τη σκηνοθεσία του video-clip έχει αναλάβει Αμερικάνος σκηνοθέτης, ενώ περισσότερα θα μάθετε σύντομα μέσα από τις MAD οθόνες σας!

Τέλος (προς το παρόν), όπως σας είχαμε ενημερώσει και στα τέλη του Ιουλίου με αποκλειστική είδηση, με αφορμή την επίσκεψή του στην Ελλάδα για την πλατινένια απονομή, ο Σάκης θα πραγματοποιήσει δύο μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Περισσότερα Sakis news σύντομα στο mad.tv...stay tuned!



Aπο το www.mad.gr

No comments:

Post a Comment