2 Sept 2005

Σακης: "Ναι, θα παω στη Γιουροβιζιον!"

Ο Σακης παραδεχτηκε ο ιδιος χθες οτι θα τον δουμε στην επομενη γιουροβιζιον στην Αθηνα οπωσδηποτε σαν παρουσιαστη η σαν τραγουδιστη αντιπροσωπευοντας για δευτερη φορα την Ελλαδα!

Σαν παρουσιαστης ο Σακης αποτελει την καλυτερη επιλογη αφου μιλαει απιαστα αγγλικα αλλα και γαλλικα και σαν παρουσια...συναρπαζει!!!

Σαν εκπροσωπος της Ελλαδας εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες απο οποιονδηποτε αλλο για την καλυτερη δυνατη θεση αλλα και φυσικα και την 1η αφου ο Σακης την αξιζε και περυσι αλλα...οι συμμαχιες λειτουργησαν θαυμασια....

Το σιγουρο ειναι ομως οτι ο Σακης θα ειναι εκει, και ειτε σαν παρουσιαστης οσο και σαν τραγουδιστης θα προκαλεσει κυματα πανικου στο σταδιο!

Υπευθυνοι του διαγωνισμου βρισκονται στην Ελλαδα και συζητουν με τους εντεταλμενους της ΕΡΤ για το χωρο και ολες τις λεπτομερειες του διαγωνισμου.Η ΕΡΤ φερνει σε 1η υποψηφια θεση για την συνθεση του νεου ελληνικου τραγουδιου τον Χρηστο Δαντη και την Ναταλια Γερμανου αφου αποτελουν χρυσο διδυμο και αν ο Σακης δεχτει τελικα την μια απο τις δυο επισημες προτασεις της ΕΡΤ-αυτη του τραγουδιστη-τοτε μιλαμε για εκρηξη!

Ελπιζουμε να διαλεξει το καλυτερο!!!

No comments:

Post a Comment