22 Sept 2005

Συναυλίες του Σάκη:Αθήνα και Πάτρα

Μάθετε τα πάντα για τις δύο μεγάλες φιλανθρωπικές συναυλίες που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς στην Αθήνα και την Πάτρα, με την υποστήριξη του MAD!

Μόλις (την περασμένη Δευτέρα για την ακρίβεια) παρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο για το τελευταίο του album, "Σ' έχω ερωτευθεί", και αυτές τις μέρες ο Σάκης ετοιμάζει πυρετωδώς τις δύο μεγάλες παραγωγές που θα παρουσιάσει σε Αθήνα και Πάτρα. Πρόκειται για τις δύο φιλανθρωπικές συναυλίες για τις οποίες πρώτο το mad.tv σας είχε ενημερώσει, από τα τέλη του Ιουλίου.

Το ερχόμενο Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συναυλία, στο -χωρητικότητας 20.000 ατόμων- Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, όπου θα παρουσιαστεί η μεγαλύτερη παραγωγή που στήθηκε ποτέ για Έλληνα καλλιτέχνη, με το μεγαλύτερο και το πιο εντυπωσιακό stage αλλά και special visual effects, ειδικό εξοπλισμό και οθόνες που ήρθαν από το εξωτερικό ειδικά για τη συναυλία του Σάκη.

Εκτός από τους χορευτές και τους τεχνικούς που θα φροντίζουν ώστε όλα να πάνε καλά κατά τη διάρκεια της συναυλίας, στον Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ θα υπάρχουν 150 άτομα από εταιρεία security αλλά και 100 Ναυτοδηγοί και Μεγάλοι Οδηγοί από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, που προσφέρθηκαν εθελοντικά για να κατευθύνουν τον κόσμο στις θύρες από όπου θα μπαίνουν στο συναυλιακό χώρο, μοιράζοντας ειδικά σχεδιαγράμματα.

Εισιτήρια για τη συναυλία στην Αθήνα θα βρείτε στα καταστήματα Metropolis, Virgin Megastores, Alexi Andrioti Accessories, Ticket House αλλά και από τα ειδικά περίπτερα Sakis Rouvas (έχουν στηθεί σε κεντρικά σημεία στην πλατεία Συντάγματος, την Κηφισιά και τον Σταθμό Αμαρουσίου) από τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σχετικά με τη συναυλία αλλά και να αποκτήσετε cds του Σάκη Ρουβά και προϊόντα από το official merchandising του!



Όσο για τη συναυλία στην Πάτρα, αυτή θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου (ημέρα Σάββατο), στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Δημήτρης Τόφαλος. Και για αυτήν τη συναυλία ισχύουν όλα όσα γράφουμε για τη συναυλία της Αθήνας, σε μικρότερους, όμως, αριθμούς, όπως είναι λογικό. Εισιτήρια θα βρείτε στο δισκοοπωλείο Musical (Fokas), το δισκοπωλείο Discover-Παπασωτηρίου και το ειδικό περίπτερο Sakis Rouvas, που θα δίνει και στην Πάτρα τον παλμό της συναυλίας!

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες κοστίζουν 20 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Ειδικό Ολυμπιακό Χωριό (σωματείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες). Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που οργανώνονται δύο τόσο μεγάλες παραγωγές, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πως θα είναι οι δύο μοναδικές live εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά στην Ελλάδα για φέτος!

Ο απόλυτος Έλληνας star έρχεται σε δύο μοναδικές υπερ-παραγωγές και εσείς...get your tickets now!
MAD.gr

No comments:

Post a Comment