13 Feb 2009

Tα τρία υποψήφια τραγούδια

«Οut of Control», «Right on Τime» και «Τhis is Οur Νight» είναι οι τίτλοι των τριών υποψήφιων τραγουδιών που παρουσίασε χθες η ΕΡΤ, ένα από τα οποία, κατόπιν ψηφοφορίας την Τετάρτη 18 του μήνα, θα επιλεγεί για να το ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς στον 54ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που θα γίνει στις 12, 14 και 16 Μαΐου στη Μόσχα.

Για το κομμάτι της διαδικασίας ώς τώρα «έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και θέλω να πιστεύω ότι θα αρέσουν και τα τρία τραγούδια», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς, κατά την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον ημιτελικό και τον τελικό θα προκύψει με ειδική κλήρωση στο πλαίσιο συνάντησης που θα έχουν οι αρχηγοί των αποστολών των χωρών που μετέχουν στη Γιουροβίζιον το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Η ελληνική εκπροσώπηση, λόγω της περσινής 3ης θέσης, θα εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό (14/5).

Τους στίχους του «Οut of Control» έγραψε η Αλεξάνδρα Ζάκκα και των δύο άλλων τραγουδιών «Right on Τime» και «Τhis is Οur Νight» οι Craig ΡorteilsCameron Giles Webb, τη σύνθεση και των τριών τραγουδιών ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ενώ τη βραδιά του ελληνικού τελικού- στις 18 του μήνα- θα παρουσιάσουν η Ματθίλδη και η Μπέτυ Μαγγίρα.


TA NEA

No comments:

Post a Comment