11 Feb 2009

«Λουκέτο» σε νυχτερινό κέντρο

Σφραγίστηκε χθες στις έντεκα το πρωί, με απόφαση της δημαρχιακής επιτροπής του Δήμου Αθηναίων, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Starz» στου Ψυρρή, όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς με τις αδελφές Μαγγίρα, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά της Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή της Νομαρχίας Αθηνών, κατόπιν ελέγχου που διενήργησε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της νομαρχίας, την ώρα του νυχτερινού ελέγχου, που έγινε στο κατάστημα στις 24 Ιανουαρίου, ο αριθμός των πελατών ήταν 300-350 άτομα, ενώ η άδεια λειτουργίας του ορίζει τον αριθμό στα 190. Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι το κατάστημα έχει προβεί στην κατασκευή εξωστών σε τρία επίπεδα και ένα υπόγειο, ενώ η άδεια αναφέρει χρήση μόνον ισογείου.

«Ο Δήμος Αθηναίων, ως όφειλε, μόλις πήρε τα σχετικά έγγραφα από τη Νομαρχία Αθηνών, ενήργησε άμεσα, κάνοντας ό,τι έπρεπε να κάνει. Από εδώ και πέρα εάν ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης προσφύγει στα δικαστήρια και πάρει κάποια αναστολή, πιθανόν να μπορέσει να το ξανανοίξει» τόνισε στην «Α», ο αντιδήμαρχος Αθηναίων καταστημάτων και ασφάλειας της πόλης Ανδρέας Παπαδάκης, εξηγώντας ότι η επαναλειτουργία ή όχι του κέντρου είναι θέμα δικαιοσύνης.


ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

No comments:

Post a Comment