17 Jan 2006

Δημοπρασία Αγάπης του MAD

Το κανάλι MAD σε συνεργασία με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες διοργανώνει δημοπρασία αγάπης. Τα χρήματα απο τις πωλήσεις των αγαπημένων αντικειμένων των καλλιτεχνών θα διατεθούν στο "Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο". Σαν να λέμε με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια.

Η «Δημοπρασία Αγάπης» μέσω κινητού, συνίσταται σε γραπτά μηνύματα SMS που ο παίκτης στέλνει με το κινητό του τηλέφωνο εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για αντικείμενα που έχουν παραχωρήσει γνωστοί καλλιτέχνες και τα οποία θα διατεθούν στους ενδιαφερόμενους παίκτες μετά από κλήρωση. Στέλνοντας το κωδικό αυτό με γραπτό μήνυμα στο συγκεκριμένο τετραψήφιο νούμερο ο παίκτης παίρνει συμμετοχές στη κλήρωση, όπως ορίζονται και στο απαντητικό μήνυμα που λαμβάνει. Ο διαγωνισμός λήγει στις 31/1/2006.

Ο παίκτης μπορεί να συμμετάσχει στη Δημοπρασία από το κινητό του, οποιαδήποτε χρονική στιγμή, εφ' όσον συνεχίζει να παρέχεται η δυνατότητα αυτή από τo Mad TV και την Μ-Stat. Κάθε αντικείμενο έχει ένα ξεχωριστό κωδικό.

Ο Σάκης δίνει στην δημοπρασία Αγάπης του Mad το κινητό που χρησιμοποιούσε όλο το 2005, ένα Sony Ericsson P910i υπογεγραμμένο στο πίσω μέρος! Χτυπήστε το και τσεκάρετε εάν έχει σβήσει όλα τα μηνύματα. Στείλτε MAD45 στο 4523. Κάθε μύνημα στοιχίζει 1 ευρώ + ΦΠΑ

Και αν κερδίσει κάποιος απο μας, περιμένουμε ενημέρωση.

No comments:

Post a Comment