11 Jan 2006

Ερωτευμένος και το γιορτάζει

Παραμονή των Φώτων. Γενέθλια ημέρα του απόλυτου Έλληνα ποπ σταρ Σάκη Ρουβά. Είναι ερωτευμένος, πιο λαμπερός από ποτέ, ξεκούραστος, και θέλει να γιορτάσει την πιο προσωπική του ημέρα με τους ανθρώπους που αγαπά.

Έτσι σε χρόνο dt το πάρτι οργανώθηκε, οι φίλοι προσκλήθηκαν και το ραντεβού δόθηκε στο κλαμπ «BaRouge» στο Γκάζι. Ώρα προσέλευσης λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Ευπρόσδεκτοι μόνο οι καλοί φίλοι με απαραίτητο στοιχείο τη θετική ενέργεια και την καλή διάθεση. Το σκηνικό άκρως εορταστικό. Πολύχρωμα μπαλόνια παντού με τυπωμένη μία ευχή «Happy birthday». Ευφάνταστα gadgets που σκόρπιζαν στον αέρα χρωματιστά κομφετί. Αμέτρητα σφηνάκια και φυσικά δυνατή χορευτική μουσική, που οδηγούσε όλους στην πίστα, δια χειρός Νίκου Μουρατίδη.

Από τους πρώτους που έφθασαν ήταν φυσικά ο οικοδεσπότης Σάκης Ρουβάς, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη, επίσης λαμπερή και άκρως ερωτευμένη. Η ευτυχία, άλλωστε, δεν κρύβεται και τα τεράστια εκφραστικά της μάτια το αποδεικνύουν. Η Μαργαρίτα Μάτσα, από τους πρώτους που έδωσαν το παρών στο πάρτι, φρόντισε να δει αν όλα λειτουργούν άψογα στη γιορτή του αγαπημένου της καλλιτέχνη μια και είναι η διευθύντρια της ΜΙΝΟS/EMI. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και στις χορευτικές φιγούρες μια που στιγμή δε σταμάτησε να λικνίζεται. Λίγο αργότερα κατέφθασαν και οι «κολλητοί» Ηλίας Κοκοτός και Ανδρέας Κουρής. Τον Ηλία συνόδευε η αδελφή του, Μαρίνα, και όσο για τον Ανδρέα, εκείνος φρόντισε να έρθει έχοντας στο πλευρό του τη Ζέτα Μακρυπούλια. Θέμης Γεωργαντάς, Ελένη Κούρκουλα με το σύζυγό της, Διονύση Παναγιωτάκη, Όλγα Παυλάτου, Μαργαρίτα Σιδερίδου, αλλά και Αγάπη Βαρδινογιάννη, Έλενα Κατρίτση, Δημήτρης Μιχόπουλος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Λίτσα Πισκερά, Φαίη Λεούση, Γιάννης Ξυλάς, Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης κ.ά. ήταν εκεί για να ευχηθούν στον Σάκη Ρουβά τα «χρόνια πολλά». Κι ενώ το κέφι είχε ανάψει, την εμφάνισή της έκανε η Δέσποινα Βανδή με το σύζυγό της Ντέμη Νικολαίδη. Τις ευχές βέβαια είχαν αρχίσει να τις λένε από την προηγούμενη, μια που ο Σάκης είχε οργανώσει ένα μικρό δείπνο στο σπίτι του για πολύ λίγους φίλους. Ώρα 1.30 και όλοι οι καλεσμένοι χόρευαν ασταμάτητα. Είχαν γίνει μια παρέα και ακούσθηκε το «Happy Birthday», και μια τούρτα σε σχήμα αστεριού, δώρο της Μαργαρίτας Σιδερίδου προς τον «Αιγόκερω» Σάκη, έκανε την εμφάνισή της. Τότε ένα από τα μεγαλύτερα «αστέρια» της ελληνικής μουσικής σκηνής έσβησε το δικό του «σοκολατένιο αστέρι», υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού, μαζί με τους αγαπημένους του φίλους και τη γυναίκα της ζωής του στο πλάι του.

No comments:

Post a Comment