15 Feb 2006

Sakis και Αντώνης... talk of the town

Διαβάστε όλα όσα έγιναν στις χθεσινές συναυλίες που έδωσαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντώνης Ρέμος, με αφορμή την "γιορτή των ερωτευμένων"...

Δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί, δύο τραγουδιστές, δύο μεγάλες και "ιδιαίτερες" συναυλίες...

Στη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο "Αθηνών Αρένα", που διοργάνωσε το Love Radio 97.5, παρευρέθηκαν χιλιάδες fans του Αντώνη, που γέμισαν ασφυκτικά την αρένα, αλλά και πολλοί celebrities, όπως ο Ηλίας Ψινάκης, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Ειρήνη Μερκούρη, η Αποστολία Ζώη, η Εύη Δρούτσα, η Ζωή Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι.

Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε live τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και, μάλιστα, έμεινε στην σκηνή για πολύ περισσότερο απ' ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί (η συναυλία επρόκειτο να ολοκληρωθεί κατά τις 23:30 και τέλειωσε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα).

Μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στη σκηνή ανέβηκε ο Ιταλός Massimo Di Cataldo, για να τραγουδήσει μαζί με τον Αντώνη το "Για εκατό ζωές ακόμα / Per altre cento vite ancora" αλλά και δύο ιταλικά κομμάτια solo. Στις εκπλήξεις της βραδιάς περιλαμβάνεται και η live εκτέλεση του τραγουδιού "Στο κορμί", που ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη και, μάλιστα, όπως δήλωσε, για πρώτη φορά live - χαρακτηριστικά, αστειευόμενος με τις... rap επιρροές του τραγουδιού, ο Αντώνης Ρέμος αυτοβαφτίστηκε... Ρ-Eminem!



Ένα ακόμα από τα highlights της βραδιάς, ήταν η live ερμηνεία του classic "Ποιος Να Συγκριθεί Μαζί Σου", που ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε στην Ζέτα Μακρυπούλια, δηλώνοντας ότι είναι.. "καψούρης" και με τον κόσμο να φωνάζει συντονισμένα "Ζέτα - Ζέτα" από τη μία πλευρά και... "Αμαλία - Αμαλία" (βλέπε "Στο Παρά Πέντε") από την άλλη!

Εκτός, όμως, από το live, χθες πραγματοποιήθηκε και η απονομή πλατινένιου δίσκου στον Αντώνη Ρέμο, για τις πωλήσεις του "Σαν 'Ανεμος", που ξεπέρασαν τα 50.000 αντίτυπα, κι έτσι ο Αντώνης προσέθεσε ακόμα μία πλατίνα στη μεγάλη συλλογή του.

Όσο για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, εκείνη ξεκίνησε λίγο πριν τις 22:00, με τον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει "Σ' έχω ερωτευθεί" στην σκηνή του θεάτρου, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για την prive συναυλία, με πολύ κόκκινο, αναμμένα κεριά και πλούσια ορχήστρα.

Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Μελέτη, Νίκος Κούρκουλος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ελένη Κούρκουλα, Θέμης Γεωργαντάς αλλά και 400 ζευγάρια που κέρδισαν τις προσκλήσεις τους από τους διαγωνισμούς του Ρυθμού 94.9 και της Vodafone, είδαν και άκουσαν τον Σάκη live στις καλύτερες μπαλάντες της καριέρας του αλλά και σε απρόσμενες διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών.



Το ακριβές set της συναυλίας είχε ως εξής:
1. Σ' έχω ερωτευθεί
2. Μία ζωή μαζί
3. Yπήρχες πάντα
4. Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου
5. Να μ' αγαπάς
6. Μίλα της
7. Πες της
8. Πάρτα
9. Ξανά
10. Κάποτε θα 'μαστε μαζί
11. Τον χρόνο σταματάω
12. Σε θέλω σαν τρελός
13. Without You
14. Ό,τι ονειρευόμουν
15. Αγάπα με
16. Hey Jude
17. Το τραγούδι του Χάρη
18. Η μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων
19. Ain't no Sunshine
20. Σ' έχω ερωτευθεί (encore)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΔΩ


Απο το MAD.gr

No comments:

Post a Comment