17 Feb 2006

"Βαλεντίνος" Σάκης Ρουβάς!

Υπό το φως των κεριών, σε μια ατμόσφαιρα μοναδική και άκρως ερωτική, που επιμελήθηκε ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η prive συναυλία του Σάκη Ρουβά για τους ακροατές του Ρυθμού 94.9 και εκλεκτούς φίλους του στο θέατρο του Κολεγίου Αθηνών με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!



Η ατμόσφαιρα παρέπεμπε σε θεατρικό σκηνικό περασμένης εποχής, με το κόκκινο του πάθους να κυριαρχεί στο χώρο. Κεριά, μανουάλια, χειροποίητα χαλιά έδιναν μια αίσθηση παραμυθένια στην βραδιά. Ο Σάκης Ρουβάς, στην καλύτερη φάση της καριέρας του, τραγούδησε τραγούδια αυστηρώς ερωτικά και έκανε όλους όσους βρέθηκαν στο Θέατρο χθες να παραληρούν! Ο Σάκης τραγούδησε δικά του ερωτικά τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, όπως τα "Σ' έχω ερωτευτεί", "Μίλα της", "Μια ζωή μαζί" και πολλά άλλα, καθώς και μια σειρά τραγουδιών Ελλήνων και ξένων ερμηνευτών.

Κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν τραγούδησε το αξεπέραστο "Hey Jude" των Beatles, και το "Αγάπα με" του Γιάννη Πουλόπουλου. Επίσης, ο Σάκης τραγούδησε το "Δώδεκα" της Άννας Βίσση, το "Ain't no sunshine" και το "I can't live".



Χθες βράδυ όσοι βρέθηκαν στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών απόλαυσαν έναν Σάκη Ρουβά πιο ώριμο καλλιτεχνικά από ποτέ, ο οποίος τόλμησε να μπει σε μουσικά μονοπάτια άλλα από αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει ως τώρα. Δίπλα του στην αξέχαστη αυτή βραδιά βρέθηκαν οι φίλοι και συνεργάτες του. Ενδεικτικά αναφέρονται η Μαριάννα Λάτση, η Αγάπη Βαρδινογιάννη, ο Νίκος Κούρκουλος, ο κύριος και η κυρία Καίσαρη, η Ελένη Κούρκουλα με την Εμμανουέλα Παυλίδου, η Έλλη Στάη, η κυρία Δόξα. Επίσης, ο Ηλίας Κοκοτός με τον Ανδρέα Κουρή, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Έλενα Κατραβά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ελεωνόρα Μελέτη και πολλοί ακόμη.

Όπως είπε και ο Σάκης Ρουβάς στο τέλος της βραδιάς, ήταν μια βραδιά Αγίου Βαλεντίνου που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα!

No comments:

Post a Comment