16 Feb 2006

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Χθες ο Σακης εδωσε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συναυλια στο κολλεγιο Αθηνων για ερωτευμενα ζευγαρια η απλα ερωτευμενες...θαυμαστριες μιας που σχεδον ολο το θεατρο κατακλυστηκε απο κοριτσια!

Αν και ο καιρος χθες ηταν πολυ ασχημος πολλα κοριτσια περιμεναν πολλες ωρες εξω απο το κολλεγιο!

Ο Σακης ομως μας αντεμειψε με μια συναυλια που δεν εχουμε ξαναδει απο αυτον χωρις καθολου χορευτικα η διαφορα visual effects παρα μονο με τεραστια κοκκινα υφασματα και δεκαδες αναμμενα κερια που δημιουργουσαν μια μοναδικη ατμοσφαιρα.Ο Σακης ηταν υπεροχος τραγουδωντας μονο μπαλαντες που ειχαν την ευκαιρια να ακουσουν οι τυχεροι ακροατες του Ρυθμου αλλα και 200 ατομα μεσω κληρωσης της vodafone.

Στην εκδηλωση αυτη βρεθηκαν και ο Ηλιας Ψινακης,η Ελεονωρα Μελετη ο Νικος Κουρκουλος,η Μαριαννα Λατση, ο Κωστας Καισαρης και ακομα 150 ατομα VIPS καθως και η Κατια Ζυγουλη με φιλες της.

Γενικα ηταν ενα μοναδικο σοου με τον Σακη να δινει κυριολεκτικα "ρεστα" και να αφηνει αφωνους οσους ελεγαν πως στηριζεται στο σοου αφου αποδειχτηκε πως οι μπαλαντες ισως του πανε και πιο πολυ!!!!

Οσοι δεν ειχαν την τυχη να πανε μπορουσαν να ακουσουν απευθειας την συναυλια μεσω του Ρυθμου ενω οσοι δεν τα καταφεραν μπορουν να την δουν απο τον ΑΝΤ1 που θα προβληθει αλλα θα βγει απ'οτι λενε και σε dvd!!!

No comments:

Post a Comment