29 Dec 2010

Το δώρο γενεθλίων Κάτιας-Αναστασίας στον Σάκη Ρουβά

Για ψώνια με την μικρή Αναστασία βγήκε η Κάτια Ζυγούλη, καθώς ο Σάκης Ρουβάς έχει τα γενέθλιά του! Τις γιορτινές αυτές μέρες, ο Έλληνας σταρ βρίσκεται διαρκώς μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωής του, με εξαίρεση τις βραδιές που εμφανίζεται στο «X-Factor» και το νυχτερινό κέντρο.

Ο φακός του περιοδικού «Ok!» απαθανάτισε την Κάτια και την Αναστασία στην αγορά της Νέας Μάκρης, όπου βγήκαν για να πάρουν δώρα τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για τον Σάκη, που γίνεται 39 στις 5 Ιανουαρίου!

Με τζιν, μπλε μπλουζάκι, μαύρο πόντσο και εκρού μπότες, η Κάτια κρατούσε από το χέρι την κορούλα της, που ήταν σωστή κοκέτα με μαύρο κολάν, μπλε μπουφάν και κόκκινο σκουφάκι.

«Ήταν ήσυχη στην αγκαλιά της μητέρας της και έδειχνε ενθουσιασμένη με τις εικόνες από τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες», λέει στο περιοδικό κάτοικος της περιοχής που τις είδε.

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του τραγουδιστή και του μοντέλου στον Νέο Βουτζά είναι καθ΄όλα γιορτινή: Η Αναστασία απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον μπαμπά και την μαμά, ενώ παρόντες ήταν και οι παππούδες με τις γιαγιάδες.

Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού έσπευσαν να τους ευχηθούν τα χρόνια πολλά και να ανταλλάξουν δώρα, με την 2χρονη Αναστασία να «χαλάει κόσμο» με τις χαρούμενες φωνούλες της!

Η Κάτια, που αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί σε καμπάνια για τις ευεργετικές ιδιότητες του κουάκερ, έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της μικρής, επιλέγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τις επαγγελματικές προτάσεις που αποδέχεται.

No comments:

Post a Comment