2 Jan 2010

Τι προβλέπουν τα άστρα για Ρουβά και Ζυγούλη το 2010;

Εκείνη Καρκίνος κι εκείνος Αιγόκερως, συγκροτούν ένα από τα «τυπικά» ζευγάρια του ζωδιακού, έχοντας μάλιστα αναλάβει τους παραδοσιακούς ρόλους που και η ίδια η φύση ...επιθυμεί. Η Κάτια Ζυγούλη της ...υπομονετικής μάνας και ο Σάκης Ρουβάς του πάτερ-φαμίλια, που οι προτεραιότητες του είναι κυρίως επαγγελματικές.

Ωστόσο, με την επιφύλαξη του τι μπορεί να συμβαίνει με τους Ωροσκόπους τους, η συναστρία τους δεν είναι και από τις πιο «δυνατές».

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, δηλώνει βέβαια μια ερωτική έλξη αλλά δεν είναι ικανό από μόνο του να συντηρήσει μια σχέση στο χρόνο. Κάτι τέτοιο κρίνεται συνήθως από τις σχέσεις Ήλιου-Σελήνης, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μάλλον ...ανύπαρκτες.

Με δεδομένο μάλιστα το έντονο ερωτικό ταπεραμέντο της Κάτιας (έχει σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Ταύρο) θα είναι πάντα ζητούμενο το αν ο σύζυγος και ...κύριος της μπορεί να ανταποκρίνεται άμεσα στις επιθυμίες της και αν όχι τι τροπή θα μπορούσαν να πάρουν τα πράγματα.

Ο Σάκης Ρουβάς, που έχει τον Κρόνο του πάνω σχεδόν στην Αφροδίτη της Κάτιας, δεν θα είχε πρόβλημα ακόμη και αν η σχέση τους έπαιρνε μια καθαρά «συμφέρουσα» μορφή, όπου και οι δύο θα «έκαναν τη ζωή τους», κρατώντας, κατά τα άλλα, όλα τα προσχήματα.

Η αγάπη του στα παιδιά ήταν και θα είναι για εκείνον το βασικό κριτήριο ενός γάμου.
Όμως η Κάτια Ζυγούλη δεν κινείται στο ίδιο πνεύμα. Θέλει να ζήσει με τον άνδρα της ζωής της κάθε πάθος και κάθε ένταση. Και όση υπομονή κι αν κάνει, κάποια ημέρα το «θηρίο» θα ξυπνήσει μέσα της και θα ψάξει για ...άλλην αγκαλιά.

Χωρίς βέβαια να κρατήσει κανένα πρόσχημα...

Στην παρούσα φάση οι ισορροπίες μεταξύ τους δείχνουν να είναι διασφαλισμένες, όμως μέσα στην επόμενη διετία ο ...πανδαμάτωρ Κρόνος θα δημιουργήσει μια ουσιαστική κρίση στη σχέση τους και τις ζωές τους.

Αν βοηθήσουν οι Ωροσκόποι τους, τότε μπορεί να την ξεπεράσουν, μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τους εαυτούς τους.

Διαφορετικά, θα τραβήξουν το χωριστό τους δρόμο, κάτι που σαφώς θα πληγώσει περισσότερο την Κάτια, ανεξάρτητα με το αν η απόφαση θα είναι δική της.


Γιάννης Ριζόπουλος

No comments:

Post a Comment