13 Apr 2006

Ο ΣΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

Όλοι γνωρίζετε πως ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο παρουσιαστής της 51ης ΕUROVISION που φιλοξενούμε στη χώρα μας μαζί με τη Μαρία Μενούνος και όλοι πήραμε μια γεύση από το τι μέλλει γενέσθαι εκείνη τη βραδιά από τον ερχομό της Μενούνος στη χώρα μας!!!

Μεταξύ τους το κλίμα πολύ καλό-αμέσως είπαν οι «καλοθελητές» πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, χαρά η Κάτια-, η Μενούνος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να πουν πως ναι μεν και ο Σάκης διαθέτει παρουσιαστικό και θα διαφημίσει επάξια την ελληνική ομορφιά, αλλά όταν ανοίγει το στοματάκι του τι γίνεται;

Πολλοί λένε πως υστερεί στο λόγο και στην παρουσίαση ενώ από την άλλη να πούμε και καμιά καλή κουβέντα για το παλικάρι διαθέτει ταλέντο στο χορό και στην κίνηση! Το πήρε πατριωτικά λοιπόν ο Σάκης και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά!!!

Εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσει εντατικά μαθήματα παρουσίασης- εύγε Σάκη- σου λέει παρακολουθεί τα μαθήματα των καλύτερων καθηγητών της τηλεοπτικής παρουσίασης με σκοπό να μας εντυπωσιάσει όλους τη βραδιά του τελικού!!! Θα δούμε έναν νέο Αλέξη Κωστάλα μπροστά μας!!!

No comments:

Post a Comment