25 Feb 2006

Σάκης - Θάνος μαζί on stage

Αποκλειστικά στο mad.tv: Σάκης Ρουβάς και Θάνος Πετρέλης θα "ανέβουν" μαζί στην Θεσσαλονίκη, για μια σειρά κοινών εμφανίσεων!

Ο ένας, έχοντας στο βιογραφικό τα πιο εντυπωσιακά shows των τελευταίων χρόνων, απέχει από την νύχτα και τις πίστες εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο. Ο άλλος έχει συνεχώς ανοδική πορεία από την στιγμή που ξεκίνησε, με αποκορύφωμα την φετινή σαιζόν, που ηγείται του σχήματος του Διογένης Studio.

Τώρα, ο... ένας και ο άλλος, δηλαδή ο Σάκης Ρουβάς και ο Θάνος Πετρέλης, ετοιμάζονται να ανέβουν στην ίδια σκηνή για πρώτη φορά μαζί, αφού το Πάσχα θα εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εντωμεταξύ, ο Θάνος Πετρέλης συνεχίσει να απολαμβάνει την επιτυχία του δεύτερου album του, "Θυμίζεις Κάτι Από Ελλάδα", που έχει γίνει πλατινένιο, ενώ ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει μια νέα κυκλοφορία-έκπληξη....

Πρόκειται για μια πραγματικά hot συνεργασία, μία από τις πολλές που θα πραγματοποιηθούν στη συμπρωτεύουσα, αφού, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Νατάσα Θεοδωρίδου επίσης θα ξεκινήσουν κοινές εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο (mad.tv exclusive) , ενώ και Πέγκυ Ζήνα - Σταμάτης Γονίδης βρίσκονται σε συζητήσεις για κοινές εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, για τον ερχόμενο Αύγουστο (επίσης mad.tv exclusive).



www.mad.tv

No comments:

Post a Comment