16 Aug 2005

ΖΥΓΟΥΛΗ - ΡΟΥΒΑΣ ~ Χοντρός καβγάς για ένα delay στο L.A.

Ο σοφός σερβικός λαός λέει ότι "τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται" και ότι ακόμα και σε μια όμορφη και λαμπερή σχέση δεν μπορούν να μην υπάρχουν μικρές... πυρκαγιές. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν "ανάψει" αρκετές φορές τα αίματα στη σχέση τους με μικροκαβγάδες και αυτό είναι κάτι που παραδέχεται και το πολύ στενό τους περιβάλλον. Το περιστατικό που θα σας περιγράψουμε δεν είναι σε καμιά περίπτωση μικρό και ασήμαντο, καθώς λίγο έλειψε να βάλει μπουρλότο στον έρωτά τους!

Βρισκόμαστε στο Λος Άντζελες, όπου ο Σάκης προσπαθεί εδώ και λίγους μήνες να στήσει την περιβόητη διεθνή καριέρα του τόσο στο τραγούδι όσο και στον κινηματογράφο... Κοντά του βρίσκεται και η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη. Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, η πανέμορφη ξανθιά βρίσκεται σε ένα στούντιο φωτογράφησης προκειμένου να ποζάρει για κατάλογο γνωστού οίκου μόδας. Ως επαγγελματίας είναι πιστή στο επαγγελματικό ραντεβού της, όχι όμως και οι φωτογράφοι. Εκείνη περιμένει καρτερικά, αλλά κοιτάει με αγωνία το ρολόι της, καθώς λίγες ώρες μετά έχει ραντεβού στο σπίτι με τον αγαπημένο της Σάκη. Η φωτογράφηση τελικά ξεκινάει τρεις ώρες αργότερα από το προκαθορισμένο, ενώ ο Σάκης έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζεται για το ραντεβού.

Όσοι ξέρουν καλά τον Σάκη λένε ότι ένα από τα πράγματα που τον εκνευρίζουν αφάνταστα είναι η ασυνέπεια και το στήσιμο! Αφού έχει περάσει μια ολόκληρη ώρα αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο. Το κινητό της όμως είναι απενεργοποιημένο. Επί 20 λεπτά προσπαθεί, αλλά οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Η επόμενη κίνησή του είναι να πάρει το αυτοκίνητό του και να πάει εκεί ακριβώς που άφησε την αγαπημένη του. Στο σημείο του ραντεβού τους, η Κάτια δεν εμφανίζεται ποτέ. Τα λεπτά γίνονται μισάωρα και τα μισάωρα ώρες. Λίγο μετά τις έντεκα η Κάτια Ζυγούλη εμφανίζεται κατάκοπη. Ο θυμός του Σάκη, όμως, έχει φτάσει στο μέγιστο. Όσο και αν εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει εκείνος είναι ανένδοτος. Η έξοδος ακυρώθηκε, όχι όμως και ο καβγάς τους που συνεχίζεται στο σπίτι. Το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει ότι αυτός ο τσακωμός ήταν ομηρικός και λίγο έλειψε να είναι και ο τελειωτικός.... Καλιφορνέζικη μπόρα ήταν όμως και πέρασε.

1 comment: