23 Sept 2004

Σακης Ρουβας: λαμπερη απονομη αλλα που ηταν η Κατια;;

Με την ατμοσφαιρα να εχει...αρωμα Γαλλιας και το χρωμα της πλατινας ο Σακης Ρουβας υποδεχθηκε προχτες το βραδι στο Boscetto ολους τους καλους φιλους και συνεργατες του για την απονομη πλατινενιων δισκων τοσο για το cd single Shake it οσο και για το αλμπουμ του "Τον χρονο σταματαω".

Μονο που σε αυτο το παρτυ ηταν αισθητη η απουσια της Κατιας Ζυγουλη η οποια σχεδον τους τελευταιους 3 μηνες βρισκεται στο πλευρο του. Κατι που σχολιαστηκε ιδιαιτερα απο ολους οσους εδωσαν το παρων το βραδι της Τριτης στο παρτυ. Ο Σακης παντως εδειχνε ιδιατερα ευδιαθετος που ειχε κοντα του ολους τους καλους του φιλους αναμεσα τους μαλιστα ηταν και καποιοι εκ... Γαλλιας.

Πρωτη και καλυτερη ηταν εκει η Νανα Μουσχουρη που συνοδευοταν απο την κορη της(με την οποια ο Σακης διατηρει πολυ καλες σχεσεις εδω και καιρο). Το παρων στο παρτυ εδωσε επισης ο Γαλλος πρεσβευτης της Αθηνας μαζι με την συζυγο του αλλα και πολοι στενοι συνεργατες και φιλοι του τραγουδιστη. Αναμεσα τους η Ναταλια Γερμανου χωρις να συνοδευεται απο τον Αλεξανδρο Παρθενη, ο Γρηγορης Αρναουτογλου, η Ελενα Κατραβα αλλα και οι αλλοι πρωταγωνιστες της Eurovision οπως οι δημιουργοι του Shake it Νεκταριος Τυρακης και Νικος Τερζης αλλα και η Δαφνη Μποκοτα με τον Τζωνη Καλημερη οι οποιοι εζησαν απο κοντα τον αγωνα την προσπα8εια και τις επιτυχιες του Σακη στην Ευρωπη με τον μουσικο διαγωνισμο.

Ολοι τους απολαυσαν εκλεκτους μεζεδες απο την διεθνη κουζινα του σικ ρεστοραν και φυσικα πολυ κουβεντα και πηγαδακια ειχαν σχηματιστει. Eιναι παντως γεγονος πως το πρωτο θεμα συζητησης της βραδιας ηταν η απουσια της εκρηκτικης Κατιας Ζυγουλη η οποια ομως εκανε αργοτερα αισθητη την παρουσια της με τηλεφωνημα της. Κατα την διαρκεια της βραδιας το το κινητο τηλεφωνο του Σακη Ρουβα χτυπησε καποια στιγμη και οταν ο ιδιος απομακρυνθηκε σε καποιο ησυχο μερος για να συζητησει-σχεδον συνωμοτικα-οπως μαρτυρους αυτοπτεις μαρτυρες-ολοι καταλαβαν πως στην αλλη γραμμη του τηλεφωνου ηταν η αγαπημενη του, η οποια λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν μπορουσε να ειναι κοντα του σε μια τοσο ευτυχισμενη στιγμη του!

No comments:

Post a Comment