21 Jan 2006

Οι Τρελοί Χοροί & τα Καυτά Φιλιά του Ρουβά

Αφού διατηρεί πλέον το δικό του club δεν θα μπορούσε να κάνει πουθενά αλλού το γλέντι της γιορτής του. Ο Ντέμης πήρε αλά μπρατσέτο τη Δέσποινα και πήγαν να το γιορτάσουν. Η εξέλιξη όμως ήταν πολύ πικάντικη...

Με την καλύτερη παρέα και πολύ – πολύ χορό γλέντησε το βράδυ της ονομαστικής εορτής (σ. σ.: Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου) ο Ντέμης Νικολαίδης. Ο Θεμιστοκλής, όπως βαφτίστηκε, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και λίγους πλην όμως εκλεκτούς φίλους τους, διασκέδασαν όλοι μαζί στο νέο απόκτημα του Νικολαΐδη, club Barouge που βρίσκεται στο Γκάζι. Εδώ και δυο μήνες περίπου ο πρόεδρος της ΑΕΚ μαζί με τον κουμπάρο του Γιάννη Λεονάκη είναι συνιδιοκτήτες στο συγκεκριμένο χώρο τον οποίο έχουν κάνει κυριολεκτικά δεύτερο σπίτι τους. Οι δύο φίλοι και κουμπάροι σχεδίαζαν εδώ και αρκετά χρόνια να φτιάξουν ένα club έτσι ακριβώς όπως το είχαν ονειρευτεί αλλά μόλις πρόσφατα κατάφεραν να υλοποιήσουν το σχέδιο τους. Και τα κατάφεραν περίφημα.

Ο Λεονάκης άλλωστε έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους μαγαζιά αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μετρ αλλά και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε μερικά από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας. Ο ίδιος μάλιστα επιμελήθηκε και το play list του disc jockey καθώς έχει και πολλές γνώσεις στην ξένη μουσική και ειδικά στη ροκ. Ως γνωστόν, ο Λεονάκης δούλευε για ένα διάστημα ως παραγωγός σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, γεγονός που τον καθιστά ίσως και εξπέρ στο τι θέλει ν' ακούσει ο κόσμος για να περάσει καλά. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, ο Ντέμης δεν γινόταν να κάνει πουθενά αλλού το γλέντι της ονομαστικής του εορτής.

Ο κουμπάρος του εξάλλου είχε ετοιμάσει το πάρτι από νωρίς και ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν σίγουρος πως θα περνούσε υπέροχα. Το ίδιο και η Δέσποινα. Εκείνο ίσως που δεν περίμενε το λαμπερό ζευγάρι ήταν ότι θα συναντούσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανταγωνιστές στο dance floor. Ποιοι ήταν αυτοί; Ποιοι άλλοι από τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγουλη που βρέθηκαν στο ίδιο μέρος αλλά για διαφορετικό λόγο. Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα με τη σωστή χρονική τους σειρά...


Γιόρτασαν με Ρουβά και Ζυγούλη

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ ο Ντέμης Νικολαΐδης έφτασε στο Barouge συνοδευόμενος από τη σύζυγο του. Η Δέσποινα φορούσε ένα μαύρο κοντό φόρεμα, μαύρες γόβες και είχε τα μαλλιά της λυτά. Όσο για τον αγαπημένο της, λάτρης του σπορ ντυσίματος, επέλεξε ένα τζιν παντελόνι και ένα μακρυμάνικο T-shirt με μια στάμπα μπροστά. Ο κουμπάρος τους είχε φτάσει πολύ νωρίτερα στο club. Μόλις πέρασαν την είσοδο τους περίμενε μια έκπληξη. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ήταν στον ίδιο χώρο. Όχι όμως για τη γιορτή του Ντέμη αλλά για τα γενέθλια μιας φίλης τους. Ο Σάκης κι η Κάτια επέστρεψαν από την Νέα Υόρκη για τις γιορτές. Θα πάνε πάλι εκεί σε λίγες μέρες.

Ο Σάκης μόλις είδε τη Βανδή την αγκάλιασε σφιχτά ενώ έδωσε τις ευχές του και στον Ντέμη Νικολαϊδη. Το ίδιο έκανε και η Κάτια που τους χαιρέτησε αμφότερους διά χειραψίας... Όσο για τις ενδυματολογικές επιλογές του άλλου ζευγαριού; Έλαμπαν κυριολεκτικά. Το γνωστό μοντέλο φορούσε μια μακριά τσιγγάνικη φούστα με ένα άσπρο στενό πουκάμισο, ενώ ο έλληνας ποπ σταρ ένα τζιν παντελόνι το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με ένα επίσης άσπρο πουκάμισο. Αν και τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν τυχαία πολύ σύντομα έγιναν μια παρέα και κάθισαν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι. Ανάμεσα τους ήταν επίσης ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Χρήστος Λούλης.


Σαμπάνια, χορός και καυτά φιλιά

Όταν ήρθε το πρώτο μπουκάλι σαμπάνια, τα ποτήρια υψώθηκαν και οι ευχές για τον Ντέμη έπεσαν βροχή. Ρόλο DJ για εκείνο το βράδυ είχε αναλάβει ο Νίκος Μουρατίδης που στη συνέχεια δέχτηκε ένα χέρι βοηθείας και από τον Σάκη Ρουβά. Κάμερες και φωτογράφοι δεν υπήρχαν στο χώρο κι αυτός ήταν και ο λόγος που όλοι τους συμπεριφέρονταν άνετα, πολύ άνετα! Μόλις το κέφι άναψε για τα καλά, σηκώθηκαν όλοι και το έριξαν στο χορό. Ο Ντέμης και η Δέσποινα διαγωνίζονταν με τον Σάκη και την Κάτια. Τι φιγούρες, τι λικνίσματα, τι σπασίματα μέσης. Τύφλα να' χουν η Ολίβια Νιούτον Τζον με τον Τζον Τραβόλτα κι ο Πάτρικ Σουέιζ με την Τζένιφερ Γκρέι! Κυριολεκτικά. Οι υπόλοιποι τους βαθμολογούσαν και τους χειροκροτούσαν. Κι εκείνοι συνέχιζαν να κουνιούνται ρυθμικά μέχρι τελικής πτώσης.

Όταν εξαντλήθηκαν οι χορευτικές τους φιγούρες, κάθισαν ξανά στο τραπέζι τους για να ανακτήσουν δυνάμεις. Και τότε ξεκίνησε ένα θέαμα ακατάλληλο για ανηλίκους. Πρωταγωνιστές; Ο Σάκης και η Κάτια. Τα καυτά φιλιά τους σχολιάστηκαν έντονα από τους παρευρισκόμενους όχι μόνο για τη συχνότητα αλλά και για τη διάρκεια τους. Ο τραγουδιστής έπαιρνε συνέχεια αγκαλιά την αγαπημένη του και τη φιλούσε με πάθος στα χείλη. Ο Ντέμης και η Βανδή ήταν βέβαια λιγότερο διαχυτικοί όμως επιδίδονταν κι εκείνοι σε τρυφερά ζουζουνίσματα. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όταν αποχώρησαν μαζί και τα δυο ζευγάρια. Λίγο πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους ωστόσο η Δέσποινα κάλεσε τον Σάκη στο «Rex» για να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους και την επόμενη ενώ εκείνος της είπε πως την περιμένει όποτε θέλει στη Νέα Υόρκη.

No comments:

Post a Comment