29 Jan 2006

Ύποπτες κινήσεις έξω από το σπίτι του Ρουβά

Την ιδέα ότι τον παρακολουθούν του την έβαλαν κάποιοι γείτονες, όταν διαπίστωσαν επανειλημμένως κάποιους τύπους να περιεργάζονται το σπίτι του. Ένας από αυτούς ήταν και ο υπάλληλος ενός βιντεοκλάμπ που βρίσκεται εκεί κοντά, το οποίο επισκέπτεται συχνά πυκνά ο Σάκης, όταν θέλει να περάσει μία ήσυχη βραδιά, μαζί με φίλους του ή με την αγαπημένη του Κάτια, βλέποντας DVD.

Σε μία λοιπόν από τις πρόσφατες επισκέψεις του, όταν ζήτησε τις συμβουλές του για τις τελευταίες ταινίες τρόμου, εκείνος τον συμβούλευσε πρώτα από όλα να γίνει λίγο πιο προσεκτικός στις κινήσεις του, μιας και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν γίνει αντιληπτοί και από τον ίδιο τον υπάλληλο. Για πολύ καιρό αυτοί οι τύποι γυρόφερναν γύρω από τη βίλα του Σάκη και όταν κάποιος τους πλησίαζε για να μάθει τα στοιχεία τους, εκείνοι απομακρύνονταν. Μάλιστα, όπως του εξήγησαν, από την ηλικία και το παρουσιαστικό τους κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για θαυμαστές, καθώς πολλές φαν του Ρουβά κατά καιρούς στρατοπεδεύουν έξω από το σπίτι του.


Η ανησυχiα της Κάτιας

Η Κάτια με τη σειρά της ανησύχησε πάρα πολύ. Ο αγαπημένος της βρισκόταν στο στόχαστρο κάποιων μυστηριωδών ανθρώπων και αυτό από μόνο του είναι ανατριχιαστικό. Ποιος και για ποιο λόγο παρακολουθούσε το σπίτι του; Βεβαίως, όπως κάθε περιοχή που είναι κατακλυσμένη από βίλες, θεωρείται κι αυτή πιθανός στόχος διαρρηκτών. Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που στο παρελθόν είχαν παραπονεθεί ότι κάποιοι επιτήδειοι τους έκαναν τα σπίτια «καλοκαιρινά», αλλά ήταν μόνο αυτό ή κάποιοι είχαν βάλει στο μάτι, εκτός από την περιουσία του και τον ίδιο τον Σάκη; Αυτό είναι άγνωστο. Μπορεί να μην γνώριζαν καν σε ποιον ανήκει το σπίτι. Το γεγονός ότι έλειπε για μεγάλο διάστημα μπορεί να έγινε αντιληπτό από επίδοξους μπουκαδόρους και η παρουσία τους εκείνο το βράδυ να ήταν ανιχνευτικού χαρακτήρα. Άλλωστε έτσι λειτουργούν οι «επαγγελματίες» του είδους.

No comments:

Post a Comment