30 Aug 2010

Ρουβάς, Anastacia και Enrique Iglesias στο EuroVoice στο ΟΑΚΑ!

Δυο βραδιές γεμάτες μουσική και λαμπερές παρουσίες ετοιμάζεται να υποδεχθεί η χώρα μας στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας το μουσικό διαγωνισμό EuroVoice στο στάδιο ΟΑΚΑ. Οι προετοιμασίες για το μεγάλο μουσικό γεγονός εντείνονται και το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε ένα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών show τους 33 διαγωνιζόμενους των αντίστοιχων ευρωπαϊκών χωρών και τους λαμπερούς guests που θα φωτίσουν τον διαγωνισμό! Οικοδέσποινα και τις δυο βραδιές θα είναι η μοναδική Pamela Anderson, η οποία αποτελεί μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της διεθνούς showbiz. Ενώ, στο stage του ΟΑΚΑ θα ανεβούν μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής. Συγκεκριμένα, την πρώτη βραδιά θα απολαύσουμε τους πρώτους διαγωνιζόμενους και θα δούμε την διάσημη τραγουδίστρια Anastacia και τον μοναδικό Σάκη Ρουβά να ανεβαίνουν στη σκηνή και να χαρίζουν στο κοινό ξεχωριστές ερμηνείες. Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό EuroVoice. Γι’ αυτό και όταν του προτάθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή να συμμετάσχει στους Τελικούς της Αθήνας, με χαρά δήλωσε τη στήριξη και τη συμμετοχή του, τόσο στο event όσο και στους νέους καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Εκτός όμως από τη συμμετοχή του ως guest καλλιτέχνης, ο Σάκης Ρουβάς θα έχει και έναν ξεχωριστό ρόλο στον Μεγάλο Τελικό του EuroVoice 2010, που θα αποκαλύψει εκείνη τη βραδιά.

Ενώ, την Παρασκευή, θα εμφανιστούν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι και ο Enrique Iglesias. Ο Ισπανός super star έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα βρεθεί στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α. για να παρουσιάσει ένα show που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί! Η παρουσία του Enrique Iglesias στην Ελλάδα έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, αφού πρόσφατα έγινε η παγκόσμια κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο Εuphoria, το οποίο περιλαμβάνει το single “I like it”, που έχει ήδη γίνει παγκόσμια επιτυχία!

Στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό θα συμμετέχουν καλλιτέχνες από 33 Ευρωπαϊκές χώρες που έλαβαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και προκρίθηκαν στο Μεγάλο Τελικό. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Τεντζεράκης με το τραγούδι "Τι παραπάνω να κάνω". Αξίζει να αναφέρουμε πως ο νικητής θα αναδειχθεί μόνο από τις ψήφους του κοινού και η ψηφοφορία θα γίνεται με sms που θα αποστέλλονται κατά τη διάρκεια των δύο τελικών.

Πηγή: tlife

No comments:

Post a Comment