17 Jul 2009

Όπρα σε Sakis: «Σε θέλω στην εκπομπή μου»

Τι κι αν σταρ και λαμπερά πρόσωπα από την ελληνική σοουμπίζ και τα MME βάζουν λυτούς και δεμένους να γνωρίσουν την Όπρα Γουίνφρεϊ; Εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο έναν θέλει να γνωρίσει από τους Έλληνες σταρ, και μάλιστα στενοχωρήθηκε που ήταν τόσο σύντομο το ταξίδι της στην Ελλάδα και δεν πρόλαβε να τον συναντήσει. Ποιον; Τον Σάκηηηη!

H Όπρα Γουίνφρεϊ έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή της τις μεγαλύτερες διασημότητες. Δεν υπάρχει σταρ που να μην έχει περάσει από το πλατό του σόου της, ενώ τα θέματα και οι συνεντεύξεις της κάνουν το γύρο του κόσμου. Πώς, λοιπόν, να μην πετάξει από τη χαρά του ο Σάκης Ρουβάς όταν έμαθε ότι η κορυφαία παρουσιάστρια του πλανήτη πρόβαλε ένα βίντεο-αφιέρωμα για το τραγούδι του και την παρουσία του λίγες μέρες πριν από τη Eurovision; Κι όχι μόνο αυτό! Η σπουδαία Όπρα είπε τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν στην εκπομπή της. Κι είναι γνωστό ότι είναι πολύ αυστηρή στην κρίση της ?ακόμα και για φίλους της celebrities? και απόλυτα δίκαιη.

Έτσι, ο Σάκης πήρε πόντους από την κριτική της Όπρα. Πού να ήξερε, όμως, ότι η Σιδηρά Κυρία των media, που έχει τους πάντες στα πόδια της, θα ήθελε να τον γνωρίσει και να κάνει ένα γύρισμα μαζί του; Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από κύκλους της διεθνούς σοουμπίζ, τον θεωρεί σταρ που μπορεί να διαπρέψει και στο εξωτερικό, κάτι που ήδη έχει αρχίσει να κάνει ο Σάκης και θα το πετύχει με την επόμενη ταινία του που θα γυριστεί στο Χόλιγουντ.

Η Όπρα ξέρει να κρίνει και να βλέπει μπροστά. Έτσι, απ’ όταν πρωτοπήγε ο Σάκης στην Αμερική, εκείνη διέβλεψε ότι θα είχε λαμπρό μέλλον. Ήταν από τις πρώτες που μίλησε για τον Έλληνα σταρ με τη διεθνή ακτινοβολία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι ίσως το μόνο πρόσωπο που ήθελε να συναντήσει στο ταξίδι-αστραπή που έκανε στη χώρα μας προτού συνεχίσει την κρουαζιέρα της στη Σαντορίνη, την Κωνσταντινούπολη και τη Μάλτα.

Μόνο που η τύχη τα έφερε έτσι και ο Σάκης έχει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και δεν μπόρεσαν να συναντηθούν. Το ραντεβού, όμως, λένε οι ίδιες πηγές, θα γίνει το φθινόπωρο στο Λος Άντζελες, όταν αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σάκη. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Έλληνας σταρ θα είναι τυχερός και θα καθίσει στον καναπέ της Όπρα για μία συνέντευξη που θα κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ δεν αποκλείεται κάποια γυρίσματα του αφιερώματος στον Σάκη να γίνουν σε αγαπημένους προορισμούς του στην Ελλάδα, όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Μύκονος και η Σαντορίνη.



ΛΟΙΠΟΝ

No comments:

Post a Comment