29 Dec 2008

Καλή χρονιά με Σάκη!

Δέκα, εννιά, οκτώ… Την αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του 2009 αναλαμβάνει φέτος ο Σάκης Ρουβάς που θα μας περάσει από το κατώφλι του νέου έτους με ένα live «X-factor» στον ΑΝΤ1, αλλά και η ΝΕΤ που συνδέεται με την πλατεία Συντάγματος και τη γιορτή του Δήμου Αθηναίων. Επτά χρόνια μετά το «Big Brother 1» που καθήλωσε εκατομμύρια Ελληνες πρωτοχρονιάτικα μπροστά στον τηλεοπτικό δέκτη καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ, τα κανάλια αναζητούν ακόμα το γιορτινό τους βηματισμό.

Μαγνητοσκοπημένα γλέντια όπου παρουσιαστές και καλεσμένοι -συνήθως ηθοποιοί- προσποιούνται ότι είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς και σπάνε ρόδια στην κρατική τηλεόραση, πίστες «κονσέρβα» -του περασμένου χειμώνα- που ολοκληρώνουν την ετήσια πολιτιστική αποστολή των ιδιωτικών καναλιών, αλλά και νεανικές συναυλίες που προσελκύουν το πολυπόθητο κοινό του 15-44. Εξαίρεση στον κανόνα του… ετεροχρονισμένου αποτελεί φέτος το «X-factor», το οποίο συντονίζεται με τα ρολόγια των τηλεθεατών, με όλους του συντελεστές στο πλατό να κάνουν live Πρωτοχρονιά. Ο Σάκης Ρουβάς -μαθημένος στις αντίστροφες μετρήσεις από τότε που έγειρε την κλεψύδρα της ψηφοφορίας στη Eurovision της Αθήνας- συνεισφέρει και στο μουσικό σκέλος του σόου. Θα εμφανιστούν επίσης οι C-Real, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Γιάννης Βαρδής και άλλοι.
«Στην υγειά μας»

Με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Γιάννη Μπέζο το γλεντά ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη ΝΕΤ. «Στην υγειά μας» τσουγκρίζουν μεταξύ άλλων οι Μπέσυ Μάλφα, Ναταλία Τσαλίκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Πέγκυ Τρικαλιώτη και μια πλειάδα δημοφιλών ηθοποιών που εκτελούν και χρέη τραγουδιστή (ΝΕΤ, 22.00).

- Με παρεΐστικη ατμόσφαιρα αλλά και μπόλικο τοπικό χρώμα απαντά ο Κώστα Μπλιάτκας στην ΕΤ3 (23.00), που κάνει αφιέρωμα στους Θεσσαλονικείς άσους του ποδοσφαίρου μαζί με τους` Γ. Κούδα, Ντ. Κούη, Δ. Γκέσιο, πολλούς «μπαλαδόρους», μουσική και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Β. Παπαγεωργόπουλο. Δεκάλεπτη διακοπή του προγράμματος για σύνδεση με το Σύνταγμα όπου η Αθήνα υποδέχεται το 2009 θα κάνουν η ΝΕΤ και η ΕΤ1.

«Πάμε πακέτο» και πίστες

Εορταστικά θα κινηθεί και ο Alpha με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να φιλοξενεί την Καίτη Γαρμπή σε ένα έκτακτο «Πάμε πακέτο», ενώ το Mega προβάλλει σε επανάληψη τα «Χριστούγεννα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αντώνη Ρέμο». Μετά την αλλαγή του χρόνου, η σκυτάλη περνά σε πίστες -λίγες φέτος ομολογουμένως- και σε συναυλιακούς χώρους. Νατάσα Θεοδωρίδου και Νίκος Κουρκούλης στον ΑΝΤ1, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Αλκηστις Πρωτοψάλτη στον Alpha και Μάριος Φραγκούλης στο Mega.




Ελεύθερος Τύπος

No comments:

Post a Comment