16 Jun 2008

Χορός, τραγούδι και... οικολογικές ανησυχίες

Σε ροκ, ποπ, χιπ χοπ και κυρίως... οικολογικούς ρυθμούς χόρεψαν και τραγούδησαν χθες το βράδυ στο Θέατρο Βράχων οι θεατές της 5ης τελετής απονομής των «Video Music Αwards» του Mad.

Με κεντρικό σύνθημα το «Αct now» για το περιβάλλον, ο οικοδεσπότης της βραδιάς Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε στη σκηνή του θεάτρου όλα τα αστέρια της εγχώριας ποπ και λαϊκής σκηνής, ενώ δεν ήταν λίγα τα μουσικά σχήματα και οι καλλιτέχνες από το εξωτερικό που τίμησαν με την παρουσία τους τον θεσμό, όπως η Ανι Λόρακ από την Ουκρανία, οι Kwan και ο Dj Schiller που μαζί με τη Δέσποινα Βανδή έδωσαν μια φαντασμαγορική περφόμανς.

Την παράσταση έκλεψε ο Σάκης Ρουβάς με το ολοκαίνουργιο χιτ «Και σε θέλω» που βραβεύτηκε ως «καλύτερος άντρας καλλιτέχνης» αλλά και η Ελενα Παπαρίζου που έφυγε με δύο βραβεία, αυτό του «καλύτερου ποπ βίντεο κλιπ» αλλά και του «καλλιτέχνη της χρονιάς».

Από τα βραβεία δεν έλειπε φυσικά η Τάμτα, που με ένα μικροσκοπικό φορμάκι αλά... Μαντόνα και μακριά ξανθά μαλλιά, τραγούδησε με τον Stereo Mike μια διασκευή ενός πολύ «δυνατού» χιπ χοπ τούρκικου τραγουδιού.

Η Ελένη Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Ηλίας Ψινάκης ξεχώρισαν από τους απονεμητές της χθεσινής τελετής απονομής που θα μεταδοθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή από τον Alpha την ερχόμενη Δευτέρα στις 9.00 μ.μ.



ΕΘΝΟΣ

No comments:

Post a Comment