24 Jul 2005

H διαδικασία ωρίμανσης έχει ήδη αρχίσει

To τελευταίο album του Σάκη είναι σαφώς διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα. Και τα τρία videoclips που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι ριζικά διαφορετικά από τα παλιότερα. Επίσης το χειμώνα στο Fever ο Σάκης ΔΕΝ εμφανίστηκε γυμνόστηθος, παρά μόνο με ανοιχτό πουκάμισο (σε αντίθεση με το Μαζωνάκη που βγήκε μόνο με το παντελόνι...). Γενικώς εμφανίζεται πολύ "κουστουμάτος" τελευταία, όπως ίσως θα προσέξατε και στις δύο εμφανίσεις του στα βραβεία "Αρίων", τον Απρίλιο.


Βλέπουμε δηλαδή καθαρά μια στροφή σε πιο "σοβαρό" στυλ. Εξάλλου και το "διαζύγιο" με τον Ψινάκη ήταν ένας οιωνός ότι προς τα κει βαδίζει το πράγμα. Ως εκ τούτου βλέπω ότι ο Σάκης έχει προσεταιριστεί και νέο κοινό. Έχω παραδείγματα γνωστών μου που μέχρι πρόσφατα με κορόιδευαν που πήγαινα στις συναυλίες του, και τώρα έχουν πάρει το καινούριο CD και το έχουν λιώσει!

Ο Σάκης είναι έξυπνος άνθρωπος και πήρε νωρίς το μήνυμα προς τα που έπρεπε να στραφεί, διαψεύδοντας έτσι και όσους έλεγαν ότι είναι απλώς υποχείριο του Ψινάκη και δεν είναι ικανός να "σταθεί" μόνος του.

Πληροφοριακά, ο Σάκης είναι 33 χρόνων (αν τον δείτε από κοντά μοιάζει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερος!).

No comments:

Post a Comment