1 May 2005

To clip, η κουκλα και το αφιερωμα!

Sakis, Sakis, Sakis!

Ο Σάκης Ρουβάς σε...κούκλα, το video-clip του "Να Μ 'Αγαπάς" και το Sakis weekend που έρχεται στο MAD...Διαβάστε όλα τα νέα του Σάκη!

Με το νέο του album, "Σ'έχω ερωτευθεί" να είναι ήδη χρυσό και να βγάζει ραδιοφωνικά hits, όπως το ομώνυμο, o Σάκης έχει ήδη έτοιμο το video-clip για το δεύτερο single του album, το εμπνευσμένο "Να Μ' Αγαπάς", του Λάκη Παπαδόπουλου (μουσική) και της Ελευθερίας Ιακωβάκη (στίχοι). Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, το mad.tv δημοσίευσε πρώτο το concept του clip, με αποκλειστική είδηση που μπορείτε να δείτε εδώ.

Κι αν μια αποκλειστική είδηση δεν σας είναι αρκετή, τότε μην χάσετε τα MAD X-Rays του επόμενου Σαββατοκύριακου...Ένα πλήρες οδοιπορικό στην καριέρα του Σάκη Ρουβά με τα καλύτερα video-clips του και αποσπάσματα από τις σημαντικότερες συναυλίες του (Θέατρο του Λυκαβηττού, Κύπρος, Olympiad), πλάνα από το πρόσφατο "ιπτάμενο" promo tour του σε Ηράκλειο, Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη αλλά και το prive party που έγινε στο Hard Rock Cafe, με αφορμή την κυκλοφορία του "Σ'έχω ερωτευθεί", η παρουσίαση του album στα Virgin Megastores, αποκλειστικά πλάνα από το making-of του "Όλα Καλά" στον Καναδά και πολλά πολλά άλλα...Το επόμενο Σάββατο (7 Μαϊου), στις 18:00 το απόγευμα, και την Κυριακή (7 Μαϊου), στις 12:00 το μεσημέρι, μην χάσετε το πιο MAD αφιέρωμα στον Σάκη Ρουβά που είδατε ποτέ!

Όσο για τους απόλυτα φανατικούς, μάθετε ότι ο Σάκης, όπως κάθε popstar που σέβεται τον ευατό του, θα αποκτήσει την δική του...κούκλα! Οι συζητήσεις μεταξύ του δισκογραφικού του label και της κατασκευάστριας εταιρείας θα γίνουν αυτή την εβδομάδα και, αν όλα πάνε καλά, κάθε "ρουβίτσα" θα μπορεί σε λίγο καιρό να έχει την δική της κούκλα με την μορφή του αγαπημένου της τραγουδιστή! Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που θα αποκτήσει την δική του κούκλα, ενώ international stars όπως η Madonna, η Britney Spears, οι Duran Duran και πολλοί άλλοι έχουν ήδη γίνει κούκλες και, μάλιστα, best-selling!

Για περισσότερα νέα του Σάκη...stay tuned!



Απο το www.mad.gr

No comments:

Post a Comment