16 Jan 2005

Σακης: μια...ερωτικη ανακεφαλαιωση!

Το 2005 μετρά λίγο παραπάνω από μια εβδομάδα "ζωής" και η στήλη με τα ...μυστικά της showbiz είναι και πάλι κοντά σας! "Ποδαρικό" μας κάνουν κυρίως τα περιοδικά "Bizz" και "Χάι", μέσα από τις σελίδες των οποίων θα μάθουμε τα όσα λέγονται για τους καλλιτέχνες που αγαπάμε!

Ξεκινάμε τα "κουτσομπολιά" του έτους με τον Σάκη Ρουβά. Φυσικά, όσα γράφτηκαν αφορούν την προσωπική του ζωή και την περιβόητη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη. Και τα δύο περιοδικά κάνουν λόγιο για ..."πυκνά σύννεφα" στη σχέση των δύο stars, αν και δίνουν διαφορετικές εκδοχές για το λόγο που τους οδήγησαν ένα βήμα πριν το χωρισμό τις Άγιες ημέρες που πέρασαν.

Σύμφωνα με το "Χάι", ο Σάκης και η Κάτια τσακώθηκαν με αφορμή τις ...Ρουβίτσες, τις θαυμάστριες του Έλληνα performer, τις οποίες το μοντέλο δεν βλέπει με καλό μάτι. Όπως γράφει το περιοδικό, η Κάτια είναι πολύ ενοχλημένη από το ότι "φρενήρεις" θαυμάστριες του Σάκη πετάγονται ακόμα και από το πουθενά, εμποδίζοντας το ζευγάρι να απολαύσει τις ιδιωτικές του στιγμές.

Ωστόσο, το "Bizz" δίνει μια άλλη αιτιολογία στον τσακωμό του ζευγαριού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα (και μάλιστα πρωτοσέλιδο), η Κάτια νιώθει παραγκωνισμένη εξαιτίας της ...Έλενας Παπαρίζου! Όχι, δεν "παίζει" κάτι μεταξύ των δύο καλλιτεχνών. Όπως γράφει το περιοδικό, Σάκης και Έλενα έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι, με αποτέλεσμα το μοντέλο να κάνει τα παράπονά του!

Και μέσα σε όλο αυτό τον πανικό ...τσουυυπ! Πετάγεται η Ρεμπέκα Γουάνγκ (η σχιστομάτα πρώην του Σάκη ντεεε) και δηλώνει σε συνέντευξή της, πως δίπλα στον Sakis ένιωσε ...πραγματική γυναίκα!

Άντε βγάλε άκρη τώρα... Μήπως ρε Σάκη να αφήσεις τα ερωτικά και να κοιτάξεις λίγο τα δισκογραφικά, γιατί έχουν αρχίσει να παίρνουν λίγο την κατηφόρα;

No comments:

Post a Comment