21 Apr 2009

Ο Σάκης στη μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβριο (eng)

Ο διαγωνισμός της Eurovision πλησιάζει με γρήγορους ρυθμούς και ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται να είναι έτοιμος και σε φόρμα να αντιμετωπίσει του συναδέλφους του από τις αντίπαλες χώρες.

Η συμμετοχή του στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, είναι σίγουρο ότι θα κάνει την Ελλάδα να λάμψει ακόμα μια φορά και φυσικά όλοι ευχόμαστε να επιστρέψει με το πρώτο βραβείο.

Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα πάντως, ο Έλληνας super star θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, καθώς την πρώτη Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία “Duress”, στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί με τον Martin Donovan και θα υποδύεται ένα πληρωμένο δολοφόνο.

Τόσο το αστυνομικό θρίλερ, όσο και ο ρόλος, ήταν μια πραγματική πρόκληση για τον Σάκη, που θα μας δείξει για ακόμα μια φορά τις υποκριτικές του ικανότητες.


Πηγή: Mad


Sakis in the silver screen
The Eurovision Song Contest is approaching fast and Sakis Rouvas seems to be ready and fit to meet his colleagues from the rival countries.

Participation in the European Song Contest, is sure to make Greece to shine once again and of course we all hope Sakis' returns with the first prize.

Whatever the outcome, however, the Greek super star will monopolize our interest, because his new movie "Duress" will be released in September, in this new film Sakis playing the killer and he is co-staring with Martin Donovan.

Both the thriller, and the role were a real challenges for the Sakis, who will show us once again his acting skills.

Mad.gr

No comments:

Post a Comment