24 Nov 2006

Ντουέτο από Σάκη & Τάμτα

Ο Σάκης επιστρέφει με νέο album, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και ένα ντουέτο με την Τάμτα!

Έναν (και κάτι) μήνα μετά τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Yabanaki, στην Ακτή Βάρκιζας, όπου τραγούδησαν μαζί, Tamta και Σάκης Ρουβάς θα συνεργαστούν μαζί και σε album. Συγκεκριμένα, στο νέο album του Σάκη που θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα υπάρχει και ένα ντουέτο μεταξύ Σάκη και Tamta και μάλιστα με θέμα που θα...κάνει θόρυβο! Το εν λόγω κομμάτι είναι σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου.

2/11/2006

Update: One night stand για...Σάκη & Τάμτα!?

Όπως γράφαμε και πριν λίγες εβδομάδες, λίγο μετά μετά τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Yabanaki, στην Ακτή Βάρκιζας, όπου τραγούδησαν μαζί, Σάκης και Τάμτα πρόκειται να συναντηθούν και δισκογραφικά, στο νέο album του Σάκη, που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Σάκης και Τάμτα έχουν ήδη ηχογραφήσει το ντουέτο τους, που υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ενώ όπως μαθαίνουμε πρόκειται για ένα "χιουμοριστικό" κομμάτι, με κεντρικό θέμα... ένα one night stand!

15/11/2006

Update: "'Ακυρο" το ντουέτο Σάκη-Τάμτα

Μπορεί το ντουέτο του Σάκη Ρουβά με την Τάμτα να έχει ήδη ηχογραφηθεί, αλλά δεν θα περιληφθεί τελικά στο νέο album του Σάκη...

Όπως έχουμε ξαναγράψει, Σάκης Ρουβάς και Τάμτα έχουν ηχογραφήσει μαζί ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, που μιλάει για ένα... one night stand και επρόκειτο να περιληφθεί στο επερχόμενο νέο studio album του Σάκη, "Υπάρχει Αγάπη Εδώ", που θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου.

Τελικά, όμως, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα περιλαμβάνεται στο νέο album του Σάκη κι αυτό επειδή η Τάμτα έχει ήδη ένα ντουέτο που "προμοτάρεται" αυτήν την περίοδο, αυτό με τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Πετράκο.

Έτσι, αν ποτέ κυκλοφορήσει το ντουέτο, αυτό θα γίνει σε μελλοντική κυκλοφορία του Σάκη Ρουβά.

No comments:

Post a Comment