29 Nov 2005

Ο ΣΑΚΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!!! - "μεταδοση" της χθεσινης βραδιας οπως τη ζησαμε!

Ο Σακης χθες εκανε μια μοναδικη εμφανιση στην γιορτη των αγγελων του δημου Θεσσαλονικης!

Η εμφανιση του μοναδικη οπως ακριβως στο προγραμμα της συναυλιας του ΟΑΚΑ και της Πατρας-αν εξαιρεσυμε τα ξενα κομματια τα οποια δεν ειπε χθες-.

Ο θαυμαστριες του Σακη αρχισαν να μαζευονται κυριως απο τις 2-3 το μεσημερι περιπου ενω ορισμενες ηταν εκει απο το πρωι.Εντυπωση εκανε πως το κοινο δεν αποτελουταν μονο απο Θεσσαλινκη αλλα και απο Χαλκιδικη,Σερρες ακομα και Αθηνα ενω συνολικα μαζευτηκαν και παλι περιπου 100.000 ατομα οπως και το 2000 κατακλυζοντας την πλατεια Αριστοτελους.

Η εμφανιση του Σακη εγινε κατα τις 8 και μιση χωρις καμια ιδιαιτερη εισοδο βγαινοντας απλα απο πισω απο την σκηνη και τρεχοντας πανω στην πολυ μακρια εξεδρα που ειχε δημιουργηθει για τις αναγκες του show.

Τραγουδωντας αρχικα το "σ'εχω ερωτευθει" ξεσηκωσε το κοινο ενω καθολη τη διαρκεια της συναυλιας τουλαχιστον 50-60 κοριτσια βγηκαν λιποθυμες-οχι μονο απο την ασφυκτικη ατμοσφαιρα αλλα ε[ειδη απλα τον...εβλεπαν!

Οι αντιδρασεις των θαυμαστριων του μαλιστα ηταν τοσο ακραιες ωστε καποια στιγμη τον τραβηξαν με τοση δυναμη που βρεθηκε επανω στο κοσμο ενω ματαια οι security προσπαθουσαν να τον επαναφερουν στη σκηνη ενω ο ιδιος συνεχεια ζητουσε να ηρεμησει ο κοσμος καθως γινοταν πραγματικα ενα πανδαιμονιο.

Παντως παρολη την δικη του προσπαθεια τα μετρα ασφαλειας πρεπει να πουμε πως δεν ηταν αυτα που επρεπε να ηταν καθως τα προστατευτικα καγκελα μετακινουνταν συνεχεια και δεν ηταν τοσο ισχυρα οσο χρειαζοταν για μια συναυλια που απευθυνοταν σε ολοκληρη την συμπρωτευουσα παρολες τις προσπαθεις των security και της ελληνικης ομαδας διασωσης με αποτελεσμα ο κοσμος να κινδυνευει ανα πασα στιγμη.

Στο τραγουδι "το χρονο σταματαω" ο Σακης αν και ηταν προγραμματισμενο να σηκωσει μια κοπελα απο το κοινο ενημερωθηκε εκεινη την ωρα πως αυτο δεν θα γινοταν καθως οι ανδρες ασφαλειας δεν ηθελαν να εντεινουν περισσοτερο την ατμοσφαιρα.

Ο Σακης παντως ηταν πραγματικα μοναδικος απο ολες τις πλευρες!!!

Στο τελος της συναυλιας ο Σακης κυριολεκτικα φυγαδευτηκε απο την πλατεια Αριστοτελους στο ξενοδοχειο οπου θα διανυκτερευε καθως οι διαθεσεις του κοσμου παρεμειναν μεχρι και την τελευταια στιγμη εξαιρετικα...επικινδυνες!

Σιγουρα ομως αυτη η βραδια εμεινε πραγματικα αξεχαστη σε ολους!

Την συναυλια μετεδοσε απευθειας το TV 1OO.

Στις επομενες μερες θα βρειτε στις αποκλειστικες φωτογραφιες φωτογραφιες απο την χθεσινη εμφανιση του Σακη αποκλειστικα εδω μεσα απο το κλαμπ μας!

No comments:

Post a Comment