22 Nov 2005

Η κουκλα ο Σακης και η παρουσιαση!

Σήμερα το πρωι ξεκίνησε σε όλα τα μαγαζιά παιχνιδιών καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα η πώληση της κούκλας του Σάκη!

Πρόκειται για 4 διαφορετικές κούκλες που οι τρείς έχουν την δικιά τους ονομασία και συνοδεύονται απο συλλεκτικό dvd καθώς και πιστοποιητικό γνησιότητας.
Η 4η κούκλα αποτελεί μια extra συλλεκτική έκδοση - ακριβές αντίγραφο - η οποία όμως αναφέρεται σε ... λίγους (σύμφωνα με το dvd).

Στα μαγαζιά διατείθενται αυτή τη στιγμή οι 2 μόνο ενώ μέσα στη βδομάδα θα βγουν και οι υπόλοιπες.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι οπου θα παρεβρεθείκαι ο ίδιος ο Σάκης στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης σύμφωνα με το dvd που κυκλοφόρησε με τις 2 αυτές κούκλες θα βγει εκτός απο το αναμενόμενο karaoke και επιτραπέζιο "Σάκης" και videomaker karaoke.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ειδικό Ολυμπιακό Χωριό.

Update:
Στην παρουσίαση κληρώθηκαν 50 κουκλες με την ιδιόχειρη υπογραφή του Σάκη - οι νικητές είτε τις παρέλαβαν εκείνη την στιγμή αν βρίσκονταν εκεί, ή έχουν δικαίωμα να τις παραλάβουν εντος 15 ημερών με την ταυτότητα τους.

Στην παρουσίαση παρεβρέθηκε ο υπεύθυνος της εταιρίας που κατασκεύασε την κούκλα ενω μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν γνωστό το αν θα παρεβρεθεί και ο ίδιος ο Σάκης που τελικά δεν πήγε ...!

Τα έσοδα εκείνης της ημέρας διατέθηκαν όλα στο Ειδικό Ολυμπιακό Χωριό ενώ μέρος των εσόδων της εταιρίας θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό.

No comments:

Post a Comment