1 Apr 2005

Αποκλειστικό : Σάκης Ρουβάς

Διαβάστε αποκλειστικές πληροφορίες για το επερχόμενο album του και το νέο του video-clip, μόνο στο Mad.tv!

Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το Mad.tv με αποκλειστικές ειδήσεις τις προηγούμενες εβδομάδες, την μουσική στα νέα τραγούδια του Σάκη υπογράφουν, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κορκολής (δύο τραγούδια μεταξύ των οποίων το «Σ’ Έχω Ερωτευτεί»), ο Λάκης Παπαδόπουλος (δύο τραγούδια) και ο Μάριος Ψιμόπουλος. Τους στίχους στο «Σ’ Έχω Ερωτευτεί» έχουν γράψει οι Γιώργος Παυριανός, Εύη Δρούτσα, Μαργαρίτα, Ρεβέκκα Ρούσση (η οποία έχει γράψει και για το νέο album της Αλκηστης Πρωτοψάλτη) και άλλοι.

Η next best thing ομάδα Πήγασος, υπογράφει τρία νέα τραγούδια αλλά και τους στίχους στην διασκευή ενός country τραγουδιού με τίτλο «If I Could Stop The Rain», των Replete Bros (ελληνικό country duo), ο ελληνικός τίτλος του οποίου θα είναι «Σταμάτα Τη Βροχή».

Αυτή την στιγμή, γυρίζεται στην Πάρνηθα το πρώτο video-clip από το album, για το τραγούδι «Σ’ Έχω Ερωτευτεί», και το Mad.tv έχει και γι’ αυτό αποκλειστικές πληροφορίες : την σκηνοθεσία του video-clip έχει αναλάβει ο Κώστας Καπετανίδης, ενώ το concept περιέχει πολλή δράση, καθώς ο Σάκης κάνει mountain bike, αναρρίχηση και άλλα action sports!

Μείνετε συντονισμένοι στο Mad.tv καθώς από αύριο θα αποκαλύψουμε τους υπόλοιπους συντελεστές του album, στους οποίους περιλαμβάνεται και ένας ιδιαίτερα δημοφιλής συνθέτης/δημιουργός...

No comments:

Post a Comment