23 Jun 2006

Λουκά - Ψινάκης: Μαζί στα βραβεία MAD

Τι να φτουρήσουν οι συμφιλιώσεις Λάκη Λαζόπουλου - Αλέξη Κούγια και Αλέξη Κούγια - Γρηγόρη Βαλλιανάτου, μπροστά στη συμφιλίωση του αιώνα; Ελένη Λουκά και Ηλίας Ψινάκης, μετά από δέκα χρόνια «ακήρυχτου πολέμου» τα βρήκαν και οι λοιποί τσακωμένοι του τόπου, απλά στέκονται αποχαυνωμένοι και τρώνε τη σκόνη τους!

Η αρχή για την αποκατάσταση της σχέσης τους έγινε στην εκπομπή του Ψινάκη «Distraction», όπου ήταν καλεσμένη η Λουκά. Αυτό, όμως, δεν ήταν τίποτε μπροστά σε αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια, όπου οι δυο τους κατέφθασαν με κάθε επισημότητα στα βραβεία του MAD. Η Λουκά ντυμένη επίσημα για την περίσταση συνοδευόταν από τον Ψινάκη και πέντε έξι φούστηδες, ενώ σαν έβλεπε να περνά από δίπλα της κάποια κάμερα, την άρπαζε για να δηλώσει τα καλύτερα για τον καινούργιο της φίλο.

«Ο Ψινάκης είναι ένας τζέντλεμαν» δήλωνε και στη συνέχεια έπαιρνε την απαραίτητα πόζα για τις φωτογραφίες. Δίπλα της στεκόταν γεμάτος χαρά ο Ψινάκης και η παρέα του. Λίγο πιο κάτω βρισκόταν ο Sakis Ρουβάς και μόλις τον πήρε χαμπάρι η Λουκά, τον άρπαξε από το χέρι για να φωτογραφηθούν μαζί. Η αλήθεια είναι πως ο Sakis τα έχασε λίγο, αλλά τι να κάνει;

No comments:

Post a Comment