1 Dec 2005

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ...

Σάκης, Σάκης, Σάκης, Σάκης! Αλαλαγμοί προχθες στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης από χιλιάδες «ρουβίτσες» που κατέκλυσαν το χώρο από νωρίς το απόγευμα. Στόχος να κερδίσουν μια θέση στο «όνειρο» το οποίο μεταφράζεται σε μια θέση όσο πιο κοντά στην πίστα γινόταν.

Η βραδιά ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 30 λεπτών και αρκετά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Ορισμένοι μάλιστα χαριτολογώντας «χρέωναν» στο Σάκη τα εν λόγω προβλήματα τονίζοντας πως ίσως και να μην γλίτωνε από το μπλακ αούτ ούτε η περιοχή του Μεγάρου Μουσικής το οποίο φιλοξενούσε τα κρατικά βραβεία ποιότητας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Τελικά, ο Σάκης ανέβηκε στη σκηνή από τις ... σκάλες και όχι με κάποιο παράδοξο τρόπο (από θαλάσσης, ουρανού και μπαλκονιού..) και τραγούδησε «Όλα Καλάααααααααααα» ως απάντηση σε όσα μας απασχολούν τελευταία.

Στο «Σ’ έχω Ερωτευτεί» οι «ρουβίτσες» αποτρελάθηκαν ενώ ένα από τα πανό της βραδιάς συνιστούσε στην Κάτια να αφήσει το Σάκη και ο δεύτερος να έρθει εδώ(στη Θεσσαλονίκη ας πούμε).

Πάντως οι περισσότεροι συμφωνούν ότι ήταν πολύ καλός, αφού προηγουμένως βέβαια ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος πάτησε το κουμπί και η πλατεία...φωτίστηκε!

Το δέντρο άναψε, το καράβι επίσης, το ίδιο και η διάθεση μας για Χριστούγεννα.




www.ellinikosfm.gr

No comments:

Post a Comment