14 Jul 2005

Beep beep... News!

Μας ενδιαφέρουν όλους!

Βαρεθήκατε να βλέπετε τον Σάκη Ρουβά σε εξώφυλλα περιοδικών και σε ρεπορτάζ στη τηλεόραση; Κάντε λίγη υπομονή... Απλώς κάποια media και δημοσιογράφοι πρέπει φυσικά να ανταποδώσουν τη πρόσκληση για τη φετινή παρουσίαση του νέου του cd και τα ταξιδάκια αστραπή σε 4 πόλεις που είχαν τη τιμή να συμμετέχουν.

Από την άλλη, συνέχεια διαβάζουμε και ακούμε για τον επαγγελματικό χωρισμό "Ρουβά - Ψινάκη", κάτι που προσωπικά το αντιμετωπίζω λίγο επιφυλακτικά - κατά πόσο ισχύει - από την άλλη όμως πιστεύω πως αν έχει συμβεί είναι σωστή κίνηση, μιας και ο Ρουβάς, από το ξεκίνημα της καριέρας του δεν είχε καμία απολύτως ανάγκη από managers που θα του υποδείκνυαν κάθε του κίνηση. Είναι τέτοια η καλλιτεχνική στόφα του Σάκη, που έτσι κι αλλιώς και μόνος του να πορευόταν, θα έφτανε εδώ που βρίσκεται σήμερα. Εκτός αυτού, θεωρώ πως ο Ψινάκης πλέον δεν είναι manager άλλα άτομο που κοιτά περισσότερο τη προσωπική του προβολή. Μου έκανε τόση εντύπωση όταν τον είδα στα Αρίων να περνάει την είσοδο πρώτος και από πίσω να ακολουθεί η γνώριμη συνοδεία του και ανάμεσά τους και ο Σταύρος Κωνσταντίνου, ο τραγουδιστής που εκπροσωπεί ο "manager". Συγνώμη αλλά έχω μάθει πως όταν εκπροσωπείς ως manager κάποιον, δεν πας εσύ μπροστά και για να είμαι και ακριβής, εσύ φροντίζεις να μη φαίνεσαι καθόλου. Το να πηγαίνεις εσύ μπροστά και ο άνθρωπος που μανατζάρεις να ακολουθεί "τρέμοντας" μη χάσει κανένα βήμα σου, ε μάλλον σημαίνει πως έχεις μπερδέψει το ρόλο σου...

Α, και κάτι τελευταίο... Επειδή αρκετοί μας έχετε ζητήσει συνέντευξη του Σταύρου Κωνσταντίνου στο Music Corner, απλά ξεχάστε την! Αιτία η στάση της ομάδας Ψινάκη (όχι και της εταιρείας του Minos για να αποφεύγουμε τυχόν παρερμηνείες) η οποία προφανώς αγνοεί τι εστί Music Corner στο Internet και φυσικά περιφρονεί εμμέσως τους σχεδόν 9.000 αναγνώστες μας που μας διαβάζουν καθημερινά απ' όλο το κόσμο... Άλλος χάνει!

No comments:

Post a Comment