1 May 2005

We LOVE Sakis!

Μας χάρισε μια μέρα και μια νύχτα γεμάτες συγκινήσεις. Ταξίδι σε 4 πόλεις, ζωντανή εκτέλεση ίων τραγουδιών του και για grand finale ένα super party που διοργάνωσε η Vodafone και η EMI Music. Η παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Σάκη Ρουβά «Σ' έχω ερωτευθεί» σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη.

Με εμφάνιση ροκ σταρ και ένα πολύ σέξι χαμόγελο, ο Σάκης Ρουβάς ανεβαίνει στο ειδικά ναυλωμένο -από τη Vodafon και την EMI Music- αεροσκάφος της Aegean, χαιρετάει τους συνεργάτες του και τους 100 περίπου δημοσιογράφους που ταξιδεύουμε μαζί του και ξεκινάμε για ένα one day trip σε 4 πόλεις της Ελλάδας: Ηράκλειο της Κρήτης, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Το να βρίσκεσαι δίπλα στον Σάκη ακούγεται άκρως συναρπαστικό, αλλά όταν στον ίδιο χώρο βρίσκονται και οι φανατικές θαυμάστριες του γίνεται μάλλον... επικίνδυνο. Τέτοιες ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού δεν τις ζεις κάθε μέρα! Οι θαυμάστριες του τον αποθεώνουν φωνάζοντας το όνομα του, τραγουδάνε μαζί του και νιώθουν μέχρι και το τελευταίο κύτταρο τους το στίχο. Εκείνος τους χαμογελά ζεστά και τους αφιερώνει το τραγούδι του.

Στην πτήση της επιστροφής, παρόλο ότι είχαμε ήδη διανύσει 1.000 μίλια - γεγονός ιδιαίτερα ευοίωνο όπως μας δήλωσε ενθουσιασμένος, γιατί μέσα στο άλμπουμ υπάρχει και ένα ομώνυμο τραγούδι- η διάθεση ήταν απογειωμένη. Επιβαλλόταν άλλωστε, γιατί μετά ακολουθούσε ένα μεγάλο πάρτι στο Hard Rock Cafe Athens. Με ακόμη μεγαλύτερο κέφι -αυτήν τη φορά είχε δίπλα του εκτός από φίλους και συνεργάτες και την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη- μας τραγούδησε ζωντανά το «Σ' έχω ερωτευθεί», συνοδεία πιάνου από τον συνθέτη του Στέφανο Κορκολή. Και τις πρώτες πρωινές ώρες μας αποχαιρέτησε, αφήνοντας μας με μια γλυκιά αίσθηση ευχαρίστησης. Αυτήν που αφήνει η μαγεία μιας μέρας που αγαπήθηκε πολύ.


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΙΟΣ

No comments:

Post a Comment