23 Sept 2004

Σακης Ρουβας - Ηλιας Ψινακης: οριστικο διαζυγιο!!

Ολα τα ωραια εχουν τελος. Ο Σακης Ρουβας και ο Ηλιας Ψινακης για περισσοτερο απο μια δεκαετια αποτελουσαν το χρυσο διδυμο της ελληνικης σοουμπιζ. Η καριερα του τραγουδιστη απογειωθηκε κατω απο την μαεστρια του πολυμηχανου μανατζερ και οι επιτυχιες ακολουθουν η μια την αλλη.Τα δεδομενα ομως τους τελευταιους μηνες αλλαξαν ριζικα. Η καταξιωση του Σακη στην κορυφη, ιδιαιτερα μετα τον διαγωνισμο της Eurovision, εφερε τον κορεσμο, καθως ο καθοδηγητης και συμβουλος του αισθανοταν πως πλεον δεν ειχε τιποτα αλλο να προσφερει. Το διαζυγιο στην συνεργασια τους οπως ειναι φυσικο θεωρηθηκε απαραιτητο και απο τους 2.

Ειναι γνωστο οτι ο Ηλιας τα τελευταια χρονια ειχε δωσει και την ψυχη του προκειμενου ο Σακης να βρισκεται στην κορυφη. Τον πηρε στα χερια του ακατεργαστο διαμαντι και τον ανεδειξε σε πολυτιμο Ελληνα σουπερ σταρ. Οι τελευταιες μεγαλες επιτυχιες του τραγουδιστη σε Ελλαδα και εξωτερικο τον δικαιωσαν. Οι προσωπικες θυσιες και κοποι του εφεραν το πολυποθητο αποτελεσμα και ο ιδιος αρχισε πλεον να σκεφτεται το ενδεχομενο να κανει το επομενο μεγαλο βημα στην ζωη του. Βλεπετε οπως ολοι οι επιτυχημενοι επαγγελματιες ετσι και αυτος δεν θελει να μεινει στασιμος. Και στο παρελθον αλλωστε ειχε εκφρασει μεσα απο συνεντευξεις του την επιθυμια του καποια στιγμη να χωρισουν οι δρομοι τους. Οροσημο στην αποφαση του αυτη ηταν η τεραστια αναγνωριση που κερδισε μετα την συμμετοχη του στην επιτροπη του Super Idol. Οι μετοχες τους εκτιναχθηκαν στα υψη και ο ιδιος γνωριζε οτι η ευκαιρια αυτη δεν επρεπε να παει χαμενη. Συμμαχος του σ' αυτη του την προσπα8εια ειναι φυσικα ο Ρουβας ο οποιος δεν μπορει να ξεχασει οσα εκανε για εκεινον και δηλωνει πως θα τον συμβουλευεται σε καθε του βημα.

Αν ο Ηλιας ολα αυτα τα χρονια χειριζοταν με φοβερη μαεστρια την καριερα του Σακη υπηρχε ενας ακομα αφανης ηρωας ο οποιος μεσα απο την θεση του στην δισκογραφικη γνωριζε καθε του βημα και τον βοηθουσε και αυτος με ολες του τις δυναμεις. Αυτος ειναι ο Κωσνταντης Σπυροπουλος που τον γνωρισαμε μεσα απο τον ρολο του στην τηλεοπτικη εκπομπη του Super Idol. Οι σχεσεις του με τον Ρουβα ειναι αψογες και φυσικα ηταν επιλογη του Ψινακη να γεμισει εκεινος το κενο μετα την αποχωρηση του. Οι πολυωρες συζητησεις των 3 εληξαν με ενα μεγαλο χαμογελο στα προσωπα τους. Ρουβας και Ψινακης συμφωνησαν να κανουν ενα καινουριο ξεκινημα. Ο πρωτος αισθανεται σιγουρια στο πλευρο του Κωνσταντη γνωριζοντας οτι οποτε χρειαστει θα εχει την βοηθεια του Ηλια που εχει απολυτη εμπιστοσυνη στον φιλο του και ειναι σιγουρος οτι οι κοποι ολων αυτων των χρονων δεν θα πανε χαμενοι.

Μπορει οι φημες να θελουν τον Σακη να συζει πλεον με την αγαπημενη του Κατια η αληθεια ομως ειναι οτι στο σπιτι υπαρχει και αλλο προσωπο. Στο παλατι του τραγουδιστη στο Νεο Βουτζα εκτος απο το ερωτευμενο ζευγαρι εδω και λιγο διαστημα εχει μετακομισει και ο Κωνσταντης Σπυροπουλος για να βρισκεται οσο γινεται πιο κοντα του. Αυτο εχει κυριολεκτικα λυσει τα χερια του καλλιτεχνη ο οποιος ενημερωνεται αμεσα για ολα τα καυτα θεματα που αφορουν την καριερα του.

Ο ρολος του κακου του πηγε γαντι στην κριτικη επιτροπη του Super Idol και τωρα ο Ηλιας Ψινακης ετοιμαζεται να τον υποδυθει και στο Fame Story 3. Αυθεντικος και αντικειμενικος ειναι σιγουρος οτι θα καταφερει να στρεψει για μια ακομα φορα τα φωτα της δημοσιοτητας πανω του.Τα ονειρα του ομως δεν σταματανε εκει. Ο καλλιτεχνικος μανατζερ κανει σκεψεις και για την δημιουργια μιας εταιριας που θα αναλαμβανει νεους καλλιτεχνες και θα τους μεταμορφωνει σε λαμπερα αστερια. Στους αμεσους συνεργατες του μαλιστα θα ειναι και ο Κωνσταντης Σπυροπουλος καθως και ο p.r. man του Γιωργου Τσαλικη, Γιωργος Αρσενακος. Οι πρωτες τους σκεψεις περιοριζονται συμφωνα με φημες στην δημιουργια ενος γκρουπ με την συμμετοχη τοσο αγοριων οσο και κοριτσιων.

Εγραψε η Christina__

No comments:

Post a Comment