2 Apr 2004

H τελετή έναρξης της Mαντόνας και η σύλληψη του Kαλατράβα

H Μαντόνα θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Από κοντά και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ανακοίνωσε χθες στην EPT ότι δεν θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον για να είναι έτοιμος για τη λαμπρή βραδιά στο ΟΑΚΑ. Χθες εξάλλου συνελήφθη ο περίφημος Ισπανός αρχιτέκτονας Σαντιάγκο Καλατράβα διότι αρνήθηκε να πληρώσει το κόμιστρο στο ταξί που τον μετέφερε στα Ολυμπιακά έργα, ενώ παραιτήθηκε από προπονητής του Ολυμπιακού ο Νίκος Αλέφαντος.

Αυτά και κάποια άλλα ρεπορτάζ μετέδωσαν χθες κανάλια και δημοσίευσαν εφημερίδες... Χθες που ήταν Πρωταπριλιά και τα ψέματα είχαν την τιμητική τους.

Για την υπόθεση Καλατράβα μετέδιδε χθες στο κεντρικό δελτίο του το Star. Το ρεπορτάζ ήθελε τον Ισπανό αρχιτέκτονα να αρνείται να καταβάλει το αντίτιμο της κούρσας στον οδηγό που τον μετέφερε ως το ΟΑΚΑ και τον οδήγησε σε αστυνομικό τμήμα όπου και κρατήθηκε.

Νωρίτερα στο «Κάθε μέρα καλημέρα» ο Τέρενς Κουίκ - τηρώντας το έθιμο - έλεγε για την προσχώρηση των Στέφανου Μάνου και Ανδρέα Ανδριανόπουλου στη Νέα Δημοκρατία.

H Ολυμπιακή φλόγα «πρωταγωνίστησε» στα πρωταπριλιάτικα ψέματα πρωινών ενημερωτικών εκπομπών. Από το «Πρωινό Mega» μεταδόθηκε ότι κάποιοι «σήκωσαν» τον βωμό με την Ολυμπιακή φλόγα από τον προαύλιο χώρο του Καλλιμάρμαρου, ενώ από το «Καλημέρα σας» (Alpha) o Γιώργος Αυτιάς πληροφορούσε τους τηλεθεατές ότι στον χώρο μπροστά στο Καλλιμάρμαρο προσγειώθηκε ελικόπτερο που μετέφερε τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζωρτζ Μπους, για να πάρει ο ίδιος τη φλόγα από τον βωμό και να τη μεταφέρει αεροπορικώς στις ΗΠΑ! Λίγο αργότερα, στο «Και μισή» (Mega), η Φωτεινή Πιπιλή ενημέρωνε πως παραιτήθηκε ο Νίκος Αλέφαντος από προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού. Στο μεσημεριανό ψυχαγωγικό «1 με 2» (NET) η Ρίκα Βαγιάνη «αποκάλυπτε πως νονός της είναι ο... τέως, ενώ στο «Καλώς τους» η Ρούλα Κορομηλά, που είχε αφεθεί στις ικανότητες υπνωτιστή, «έβλεπε» τα παιδικά της χρόνια.

Τα «νέα» για τη συμμετοχή της Μαντόνας και του Sakis (ένας είναι) στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών δημοσίευσε ο «Ελεύθερος Τύπος», και για τελετή Δωδεκαθεϊστών στο Παναθηναϊκό Στάδιο για τη Φλόγα είχε θέμα το «Έθνος».

ΤΑ ΝΕΑ

No comments:

Post a Comment