27 Sept 2005

Αποθέωση του Σάκη Ρουβά στη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ!

Ο Σάκης Ρουβάς επεφύλαξε μια μεγαλειώδη συναυλία στους θαυμαστές του στο γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, με την υποστήριξη της Vodafone! Η αδρεναλίνη που είχε φτάσει στα ύψη, οι λιποθυμίες νεαρών θαυμαστριών και το κοινό που παραληρούσε ήταν βασικά χαρακτηριστικά της βραδιάς!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες από το άλμπουμ του "Σ' έχω ερωτευτεί", που έγινε πρόσφατα πλατινένιο, ενώ δεν παρέλειψε παλαιότερες αγαπημένες επιτυχίες, που έκαναν το κοινό πραγματικά να παραληρεί!

"Να μ' αγαπάς", "Χίλια μίλια", "Σ΄έχω ερωτευτεί" ήταν τα τραγούδια που ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ η γενικότερη αίσθηση του ενθουσιασμού και η αδρεναλίνη που είχε φτάσει στα ύψη έκαναν τον Σάκη Ρουβά να δώσει τον καλύτερό του εαυτό!

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Εθνική μας στο μπάσκετ πέρασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού! Ο Σάκης Ρουβάς και όλοι όσοι βρίσκονταν στον χώρο τραγουδούσαν και χόρευαν το "We will rock you" μετατρέποντας το στάδιο σε μια απέραντη πίστα γιορτάζοντας τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας! Η συναυλία αυτή αποτελεί μια παραγωγή που ξεπέρασε κάθε τι που έχει παρουσιαστεί ως τώρα στο ελληνικό κοινό.

Το σκηνικό που στήθηκε είναι το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο που έχει δημιουργηθεί ποτέ ως τώρα στην Ελλάδα για συναυλία! Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οθόνες υψηλής ευκρίνειας επιφάνειας 200m2 έφερναν τον Σάκη Ρουβά πιο κοντά στους θαυμαστές του, ενώ χρησιμοποιηθήκαν περισσότερα από 6002 μέτρα ύφασμα για τη δημιουργία του σκηνικού! Επιπλέον απασχολήθηκαν 350 άτομα προσωπικό, ενώ τον Σάκη Ρουβά πλαισίωσε μπαλέτο από 8 χορευτές του Φωκά Ευαγγελινού.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Ειδικό Ολυμπιακό Χωριό, ενώ θα ακολουθήσει ακόμη μια συναυλία στην Πάτρα, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να έχει την ίδια επιτυχία!

3 comments: